Šminka joj je napravila pakao od života… Ivana je sada pokazala kako izgleda bez šminke!

– Imam alergiju od januara. Ali ozbiljnu alergiju i to na šminku. Pojave mi se plikovi po telu, koža mi ne reaguje najbolje na neku šminku i to jako dugo traje. Nije mi život ugrožen, ali sve to stvara neprijatnosti. Čak i na nastupima – prvi put o svojim zdravstvenim problemima Ivana Pavković je nedavno progovorila za portal nemazabranjenih.rs.

– I dalje sam pod terapijom. Nije opasno po život, ali je jako neprijatno i zaista nije naivno. Moja doktorka kaže da treba strpljenja i vremena za alergiju, a ja se trudim da imam strpljenja i trenutno živim sa tim i trudim se da budem pozitivna – rekla nam je tada Ivana.

Zbog alergije na šminku, Ivani su protekli meseci bili pravi pakao, a imala je problem i na poslovnom planu jer nije mogla da snimi svoj novi spot dok alergiju ne stavi pod kontrolu.

Ivana sada strogo vodi računa šta stavlja na lice, a ovog puta, svojim pratiocima na „Instagramu“, ona je predstavila kako izgleda kada uopšte nema šminku na licu. Pevačica se rahlađivala u bazenu i tom prilikom je ispozirala i za društvene mreže.

A kako bez šminke izgleda Ivana, pogledajte ispod…

https://www.instagram.com/p/Bm3Vmd2n_Sx/

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x