Branio je Lunu, na Farmi je diskvalifikovan… Kontroverzni pevač ponovo u rijalitiju? FOTO

Tokom rijalitija „Zadruga“, folk pevač Bojan Tomović je na društvenim mrežama gotovo svakodnevno javno pružao podršku Luni Đogani, a sa druge strane, iznosio je kritike na račun Kristine Kockar i Lepog Miće. Ovaj pevač je sada uspe da zaintrigira ponovo svoje pratioce na društvenim mrežama otkrićem da je očigledno dobio ponudu da se ponovo nađe u nekom rijalitiju, međutim, nije otkrivao da li je ponudu dobio od „Zadruge“ ili „Parova“.

Poznato je da je Tomović bio diskvalifikovan iz šeste sezone rijalitija „Farma“, pa je pitanje da li bi u nekom novom šouu uspeo da izdrži duže od nedelju dana da ne napravi takav prekršaj kakav je pre nekoliko godina na imanju u Lisoviću, gde se snimala „Farma“.

Previous Article
Next Article

4 Replies to “Branio je Lunu, na Farmi je diskvalifikovan… Kontroverzni pevač ponovo u rijalitiju? FOTO”

  1. Ivana

    Pa on je u Farmi pokazao kakav je, agresivni alkos, pa jos brani Lunu i podrzava nemoral, uzas, bolje nek ostane u svojoj Milogori

  2. Ja

    Super je ako Bojan udje u Zadrugu ili Parove, bice show sa njim, hahaaa.Ja sam ga kao klinka obozavala, uvek je imao dobre pesme i dan danas mu se slusaju Na distanci i Nisam te zaboravio.

  3. Realno

    Pa sta ako je branio Lunu i podrzao ljubav Lune i Slobe? Svako ima pravo na svoje misljenje, osim toga videlo da se Sloba i Luna zaista vole , a realno Kija je posebno nakon Zadruge pokazala kakav je folirant i manipulatorka.Tomovicu svaka cast i samo napred, ako udje u Zadrugu bar ce imati neko da brani i Lunu jer ce je lazni moralisti poput „lepog mice“ i zorice markovic verovatno opet maltretirati i staviti na stub srama.

  4. Kockarka

    Ovaj Bojan mi je uvek bio odvratan,prepotentan, antisprski nastrojen, pravi Milogorac i pesme su mu uglavnom katastrofa, jedina koja mu je dobra je Nisam te zaboravio, tako da mi nije jasno kome je zanimljiv ovaj lik koji je na Farmi pokazao da je neuroticar i pijandura, a znao je da pljuje po nasoj kraljici Kiji koja je za sve njih klasa!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x