Tijana: Na torbe i obuću mi nikada nije žao da dam novac!

Voditeljka televizije „Pink“ Tijana Stoisavljević na malim ekranima uvek izgleda besprekorno. U intervjuu za rubriku „Moja tajna“ portala nemazabranjenih.rs, na početku razgovora, ona otkriva da li nekada nezadovoljstvo zbog izgleda utiče na to da ona bude frustrirana.

– Dosad nisam imala prilike da me frustrira nešto vezano za moj izgled jer sam zadovoljna istim. Jedino što može da me iznervira je kad izgubim kilažu i kad ne mogu da je vratim. Dok drugi ljudi brinu kako da smršaju, ja brinem brinem kako da se ugojim.

Šta misliš o estetskoj hirurgiji?
– Nemam ništa protiv. Ovo je 21. vek, živi se jako brzo, sve je dostupno, ali sam za to isključivo ukoliko se radi umereno i sa stilom, bez preterivanja.

Jesi li ti dosad imala neku plastičnu operaciju?
– Do sada ništa apsolutno. Priroda i genetika je bila na mojoj strani. Nakon porođaja i u budućnosti ćemo videti da li će stvari ostati na svom mestu.

Pošto si javna ličnost, da li si u fazonu da ne smeš na ulicu bez šminke?
– Privatno nikada ne nosim šminku i po tome sam sigurno postala prepoznatljiva. Mrzim šminku, jako mi se smučila zbog posla, a i da budem iskrena, ne umem da se šminkam.

Koliko ti je važno da na sebi nosiš brendirane stvari?
– Nije mi važno jer uvek važi ono staro pravilo „Nije bitno šta nosi, nego ko nosi“. Isto tako obožavam obuću i torbe i na to mi nikad nije žao da dam novac.

Šta te najlakše iznervira?
– Nepravda i ljudska glupost. Ne podnosim zle i glupe ljude, koji koji pritom misle da su pametni.

Kako se boriš protiv stresa?
– Volim da čitam. Obožavam knjige i nikad mi ih nije dosta. A pošto je moja ljubav psihologija, jako puno se time bavim. Mada mislim da je vreme i da krenem i da treniram.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x