Pink otkrio: I Mika i Giba ulaze u Zadrugu 2!

Blizanci koji su učešćem u jednom rijalitiju izazvali ogromnu pažnju javnosti, Dragutin i Miroslav Vasić, poznatiji kao Giba i Mika, zajedno sa roditeljima Radetom i Radom, biće učesnici druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima „Zadruga“.

Čuveni blizanci, koji su se proslavili kao rijaliti učesnici, od jeseni će imati priliku da zabavljaju gledaoce TV Pink na specifičan način, kako su to radili i pre skoro tri godine. U međuvremenu su njih dvojica živeli potpuno izolovano od javnost, provodeći vreme u Maloj Plani nadomak Prokuplja, a neko vreme su živeli kod jedne starice iz Hrvatske, s kojom su imali ugovor o doživotnom izdržavanju.

Tokom rijalitija ostali su upamćeni po smehu, zanimljivim dosetkama, ponekoj svađi, ali i po tome što su se oblačili kao žene. Kasnije se spekulisalo da je jedan od blizanaca promenio pol, ali ni Miki ni Giba nisu hteli o tome da govore. Nema sumnje da će Mika i Giba napraviti potpunu pometnju u “Zadruzi 2“, a kako će se snaći u impozantnom gradu sa roditeljima ostaje da vidimo.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x