Neda Ukraden napravila spektakl u Rumuniji! VIDEO

Pred nekoliko hiljada ljudi u susednoj Rumuniji, Nedu Ukraden nastupila je u gradu Tomnatik na prazniku ovog grada.  Pored raspoloženih  Rumuna, sa našom pop divom, pevali su svi koji su te večeri želeli da čuju i vide  svoju miljenicu. Neda  je nizala svoje hitove iz ranog perioda, ali i numere novijeg datuma, te dobrog raspoloženja i sjajne atmosfere nije manjkalo.
– Bilo mi  je zadovoljstvo  da se uverim poko zna koji put u ljubav publike i poštovanje organizatora, posebno gradonačelnika grada Tomnatika. Moram da spomenem svoje muzičare iz Bravo benda koji su opravdali poverenje kako moje tako i rumunske publike i koji su neizostavni deo svakog mog nastupa – rekla  nam je Neda koja je uz numeru „Dobro došli šampioni“ nastavila rođendansko slavlje koje je počela sa svojom  porodicom i prijateljima u Lepetanima.
Pop zvezda nastavlja turneju širom regiona, a kao što vidite po atmosferi koju pravi na nastupima, za Nedine nastupe se  traži karta više, jer svugde vlada ogromno interesovanje.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x