I brodovi, čamci i skuteri u Zadruzi 2! FOTO

Željko Mitrović je danas sačekao prvi deo flote jahti, brodova, čamaca i skutera koji će ploviti u morskom zalivu njegovog imaginarijuma poznatijeg kao “Zadruga 2“.

Učesnici ovog epohalnog projekta TV Pink i nedvosmisleno najvećeg u istoriji svetske televizije, imaće na raspolaganju preko 40 različitih plovnih objekata koje će koristiti za prevoz, ali i veliki broj zadataka, kao i takmičarskih igara na vodi. Zanimljivo je da će “Zadrugom“ ploviti i veliki broj unikatnih plovila kao što je brod “Kolumbo“ i gondole koje se specijalno proizvode za “Zadrugu 2“.

https://www.instagram.com/p/BmtCrEQAGU7/

Da podsetimo, pored mnogobrojnih revolucionarnih i epohalnih tehničkih rešenja koja će Željko Mitrović primeniti u Zadruzi 2 je i nekoliko mlaznih odela. Biće to realizacija, do ovog projekta, samo u mašti moguće ideje o letećim ljudima.

Odela koja će koristiti Veliki Šef, njegov asistent i bezbednosne službe Pinka, poseduju pet mlaznih motora i lete na visinama do četiri kilometra. Najmodernija oprema i najvrednija rekvizita svakodnevno stiže, poput voznog parka oldtajmera kako bi se što autentičnije prikazao period sa početka 20. veka.

Na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom Mitrovićem i Milicom Mitrović radi i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske i Britanije kako bi sagradili Kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 zadrugara. Željko Mitrović sa projektom Zadruga 2 u bajkovitom Imaginarijumu sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka pokušaće da spoji i tri epohe – početak 16., 20. i 21. veka.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x