Željko je pobegao iz Parova, Žarka je policija odvela iz Zadruge… A ovako su izgledali u prvom rijalitiju!

Žarko i Željko Stojanović je region upoznao prvo zahvaljujući rijalitiju „VIP Veliki brat“, a kasnije i zbog Željkovog učešća u „Parovima“, a Žarkovog u „Zadruzi“. Odlazak iz ova dva poslednja šoua ostala su dobro upamećan kod gledalaca.

Željko je na spektakularan način pobegao iz „Parova“ tako što je prvo ofingerom oključao izolaciju u ovom rijalitiju, a potom je preskočio zid visok nekoliko metera. O njegovom bekstvu nisu pisali samo mediji u regionu već i mnogi svetski mediji.

I Žarko se potrudio da njegov odlazak iz „Zadruge“ ostane dobro upamćen. Zbog toga što ga nisu pustili da izađe iz rijalitija, on je porazbijao sve tanjire. Čak je zapretio i da će krenuti da lomi kamere, ali u tim trenucima je produkcija pozvala policiju, koji je odveden zbog uništavanja imovine. Posle saslušanja u policiji, Žarko je napustio Srbiju i nije se više vraćao na imanje u Šimanovce.

Mi ovog puta želimo da vas podsetimo kako su poznati blizanci izgledali u prvom rijalitiju u kojem su se takmičili. Reč je o francuskom „Secret Story“ koji je emitovan u više zapadnih zemalja, i zahvaljujući tom šouu njih dvojica su stekla popularnost u Francuskoj i u oklonim zemljama.

Kako su njih dvojica tada izgledala, pogledaje u snimku ispod…

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x