Marijana: Mili me je tukao po glavi, pljuvao u lice i vređao!

Milutin Radosavljević Mili, učesnik rijalitija, priveden je juče u policijsku stanicu Zemun, nakon što ga je devojka Marijana Marković (24), koja je takođe učestvovala u “Parovima”, prijavila da ju je pretukao u hotelu “Jugoslavija”, saznao je Kurir.

“Navodno je rasprava ovog para počela tako što je Radosavljević shvatio da je Marijana videla lopova koji mu je ukrao naočare, ali da nije odreagovala. Nakon kratke rasprave u kojoj je Mili poručio svojoj lepšoj polovini da je trebala odmah da ga obavesti o krađi, on se uputio sa prijateljima na drugu lokaciju, dok je tužna Marijana sa Gerom i njegovom ženom otišla u Urgentni centar”, piše “Happy”.

Marijana se ogasila na društvenoj mreži Instagram ,gde tvrdi da do svađe nije došlo na taj način.

– Koja laž! Nema veze sa životom! Nasilknik koji laže! Sramota koje se laži objavljuju na portalu! Hahha ja videla lopova? Jao Bože, koliko laži na jednom mestu. Nasilnik je zaspao mrtav pijan u kolikma i naočare su ispale u kolima, koje je nakon nekoliko sati našao, to jest drug mu je javio da su bile ispod sedišta! A mene je u hotelskoj sobi zbog tih istih naočara, pošto nisam znala gde su, pet sati držao zaključanu, oduzeo mi telefon, tukao me po glavi, pljuvao me u lice, vređao! Naravno, imama lekarske nalaze koji potvrđuju! Nisam znala da neki portali vole da staju na stranu nasilnika i da se pišu laži koje nemaju veze sa životom, a da žrtva nije ni pitana šta se desilo. A Gera i Vesna su se našli ispred Hitne, jer sam ja zvala Vesnu da joj kažem šta mi se desilo, pa su došli da budu uz mene! A u Urgentni centar me je dovezla hitna pomoć koju je policija pozvala dok sam ja bila u hotelu! Tako da su u ovom gore navedenom tekstu sve same laži! Kažete iskaz policije? Onda po iskazu policije pitajte ko me je dovezao do Urgentnog centra, a ne laži da se pišu! – oglasila se Marijana i tako demantovala infromacije koje je objavio portal “Happy televizije”.

 

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...