Bob za spot angažovao suprugu zvezde Granda! VIDEO

Mladi i sve popularniji pevač Bob Radojević predstavio je spot za novu pesmu „Nema dalje“. Muziku za ovu pesmu komponovali su Pavle Radulović i Bob Radojević, tekst je napisala Goca Gvozdenović, a aranžman je urdio Srećko Mitrović.

Interesantno je da se u ekranizaciji ove pesme pojavljuje i Ana Radulović, supruga zvezde „Granda“ Mirčeta Radulovića. Bob je za naš portal otkrio da je na predlog zajedničkog prijatelja odlučio da angažuje Anu i smatra da se nije pokajao jer se Radulovićka odlično pokazala pred kamerama.

Upitali smo Anu da li očekuje da je i Mirče angažuje za neki svoj spot, a ona nam je rekla:

– Za prethodni spot su mu zamerali što mene nije angažovao. Uskoro će on snimiti novu pesmu i spot i sada će morati!

Ana je otkrila da ima podršku svog supruga za ovakve poslovne angažmane, a pošto je aktivna u noćnom životu, upitali smo je kako se snalazi s obzirom na to da je ona ne samo supruga, već i majka.

– Sve se može kad se hoće. Meni dete svakako spava u tom periodu kada ja izlazim. Dete ne oseća da ja njemu nešto nedostajem tada kad izlazim jer spava. Mirče isto nema ništa protiv jer i on tada radi i često izlazim gde on radi. Mirče je uvek pozvan da ide sa mnom kada ne radi, a on uglavnom tada želi da se odmara, pa onda izlazim bez njega. Nema problema, sve stižem, evo stižem i da snimim spot – rekla nam je Ana.

A kako zvuči nova Bobova pesma i kako se Ana snašla u spotu, pogledajte u videu…

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x