Bivšu učesnicu Parova napali zbog Marijane!

Danas u medijima među glavnim temama izdvaja se još jedna priča o nasilju na javnoj sceni. Kako Marijana Marković tvrdi, nju je pretukao njen dečko i bivši učesnik „Parova“ Milutin Radosavljević Mili.

„Navodno je rasprava ovog para počela tako što je Radosavljević shvatio da je Marijana videla lopova koji mu je ukrao naočare, ali da nije odreagovala. Nakon kratke rasprave u kojoj je Mili poručio svojoj lepšoj polovini da je trebala odmah da ga obavesti o krađi, on se uputio sa prijateljima na drugu lokaciju, dok je tužna Marijana sa Gerom i njegovom ženom otišla u Urgentni centar“, naveo je danas portal „Happy televizije“, nakon čega se oglasila i sama Marijana koja je demantovala informacije ovog portala:

– Koja laž! Nema veze sa životom! Nasilknik koji laže! Sramota koje se laži objavljuju na portalu! Hahha ja videla lopova? Jao Bože, koliko laži na jednom mestu. Nasilnik je zaspao mrtav pijan u kolikma i naočare su ispale u kolima, koje je nakon nekoliko sati našao, to jest drug mu je javio da su bile ispod sedišta! A mene je u hotelskoj sobi zbog tih istih naočara, pošto nisam znala gde su, pet sati držao zaključanu, oduzeo mi telefon, tukao me po glavi, pljuvao me u lice, vređao! Naravno, imama lekarske nalaze koji potvrđuju! Nisam znala da neki portali vole da staju na stranu nasilnika i da se pišu laži koje nemaju veze sa životom, a da žrtva nije ni pitana šta se desilo. A Gera i Vesna su se našli ispred Hitne, jer sam ja zvala Vesnu da joj kažem šta mi se desilo, pa su došli da budu uz mene! A u Urgentni centar me je dovezla hitna pomoć koju je policija pozvala dok sam ja bila u hotelu! Tako da su u ovom gore navedenom tekstu sve same laži! Kažete iskaz policije? Onda po iskazu policije pitajte ko me je dovezao do Urgentnog centra, a ne laži da se pišu!

https://www.instagram.com/p/BmX_OnrBdVG/

Interesantno da je u celu aferu upletena još jedna rijaliti zvezda – Irma Serjanić. Po Marijaninoj reakciji na „Instagramu“, može da se zaključi da su Irmu na društvenim mrežama napali njeni fanovi jer nju krive za napad Milija na Marijanu.

– Dragi ljudi, iskreno bih Vas zamolila ako nije problem da Irmi Serjanić ne šaljete uznemiravajuće poruke. Znam da imate dobre namere i da se brinete, ali devojka nema apsolutno ništa sa Milijem, čak ga je najoštrije osudila. Hvala Vam unapred – navela je Marijana na „Instagramu“.

https://www.instagram.com/p/BmYP7JDlCxC/

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x