Teodora: Ona je meni najnebitnija osoba na ovom svetu!

Teodora Džehverović je za portal Pink.rs komentarisala svoj odnos sa koleginicom iz nekadašnje grupe „Đavolice“ Tamarom Milutinović.

– Ona je meni najnebitnija osoba na ovom svetu! Ja sam rekla da sam u Zadruzi pričala o njoj… Kada sam izašla rekla sam: „Bože, što sam ja njoj dala marketing?“, tako da stvarno ne želim da pričam o njoj! Ona me nije zvala posle izlaska. Ma kakvi, šta da mi kaže? Što da me zove? Nema šta da mi kaže! To što me pljuje… Pa pljuje me i još 550 osoba pored nje. Nije bitno šta kaže, nego ko kaže. Ja se ne nerviram oko toga, veruj mi. Neću da joj dajem pažnju. Ne zanima me – rekla je Teodora i dodala:

– Riba, ono… Ja sam bila tamo, napali su me za tu grupu da sam ja kriva što se raspala. Ja sam rekla: „Slušaj, bre, ne možeš ti meni da pričaš to jer ja dobro znam šta je bilo!“, neću da pričam više o tome jer neću da ispadne da ja pljujem po drugim ljudima. To nema veze sa drugima. To je imalo veze sa nama. Stvarno je za mene najnebitnija osoba u ovom trenutku na svetu! Ne znam šta je ovo, svako ima da kaže nešto za mene! Pa, j*bote, kao da sam u razmatranju!

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x