Sava: Sam si krojač svoje sudbine! Anđelo: Bolje pitaj sestru nego što sere* ovde!

– Dosta sam ćutao i štitio, ovo više neću da trpim. Jedini krivac za raskid Teodorine i moje veze je njena majka Gordana Džehverović, koja je uspela u svojoj nameri. Glavni razlog je njeno rajno vođanje sa mojim ocem! – ovo je sinoć naveo Anđelo Ranković na svom profilu na “Instagramu”.

Zbog ovog oglašavanja Anđela, reagovao je Sava Džehverović, brat Teodore Džehverović, koji je na “Instagramu” poručio:

– Dosta sam ćutao i štitio. Ovo više neću da trpim. Dan 30. jul oko 18h pozivam Anđela Rankovića pošto sam čuo da mi sestra nije ok kao ni on. Pozivam da vidim o čemu se radi. Govorim: “Šta vas boli ona stvar za novinare i za porodice. Devet meseci ste bili zajedno i izdržali pakao u Zadruzi. Zar ćete dopustiti da onaj dirljiv nastup na poslednjoj Zadrugoviziji padne u vodu, zbog novinskih nastupa i mišljenja porodica?”. Jedini odgovor koji sam dobio jeste, citiram: “Džaba meni i veza i ljubav ako moja mama nije dobro i ako pati.” E sad, kako vi tumačite ovo? Ja lično više nisam ništa imao da kažem. Sve mi ej bilo jasno. Ne krivim Anđela, želim mu sve najlepše, ali ne volim kad neko svaljuje krivice na druge. Sam si krojač svoje sudbine, neka me Anđelo pozove slobodno i kaže da ovo nije istina.

Na ove Savine prozivke, reagovao je danas Anđelo.
– Ja ću kao i uvek ostati dosledan sebi pa se neću ovako prepucavati sa tobom šmekeru – poručio je Anđelo Savi na “Instagramu” i dodao:
– Pitaj sestru zašto nismo zajedno bilo bi bolje nego što sere* ovde!

 

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...