Stanija je glavna atrakcija u Majamiju! FOTO

Naša Stanija Dobrojević pozirala je u provokativnom izdanju na „South Beach“ u Majamiju. Ona je ovo poziranje debelo naplatila jer ono rađeno za potrebe promocije nove sportske kolekcije „TrendyMelly“.

Osim što je Stanija zaradila, naša najintrigantnija javna ličnost je uspela da privuče pažnju i brojnih prolaznika i posetilaca na „South Beach“. Niko ne ostaje ravnodušan na njenu seksi figuru, a naročito savršenu guzu, pa sve je češća situacija da je i prolaznici u Majamiju prepoznaju i da prilaze da se fotografišu sa njom.

Stanija inače ima skoro 700.000 pratilaca na „Instagramu“ i to ne samo iz regiona, već i iz celog sveta, a to da je ona poznata ne samo na Balkanu, dovoljno govori i to što i najposećeniji portali na svetu sve češće pišu o njoj. Među poslednjima je i britanski portal „Express“, koji je među najposećenijim portalima u svetu. Treba napomenuti i da to nije prvi put da ovaj portal piše o njoj, ali ne sumnjamo da će još mnogo naslova Stanija dobiti u svetskim medijima i u narednom periodu.

Previous Article
Next Article

One Reply to “Stanija je glavna atrakcija u Majamiju! FOTO”

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x