Nakon incidenta… Bursać: To nije prvi put da Miljan skače da nas brani!

Još sinoć je naš portal ekskluzivno saznao da je Miljan Vračević sprečio da Darka Lazića povrede napadači. Aleksandra Bursać je sinoć pevala na mestu gde je trebalo i Darko da se pojavi, ali on je na ulazu sprečen u tome.

– Ja nisam ni znala šta se dešava. Tek sam posle čula. Nisam ni znala da Darko treba da dođe da peva tamo. Tamo gde smo pevali, to je inače veliko imanje, a padala je i kiša i nismo imali potrebe nešto da izlazimo u toku noći i onda nismo ni primetili da se nešto dešava napolju. Uspela sam samo posle da se čujem sa Miljanom i on mi je rekao da je dobro. Nadam se i da jeste – rekla je Aleksandra za portal nemazabranjenih.rs i dodala:

– Posle sam se raspitivala kod radnica i samo su mi rekle kuvarice da su se neki nabildovani momci raspitivali da li je Darko došao i to je sve što sam saznala.

Bursaćeva je pohvalila Miljana koji je sinoć branio Darka od napadača.

– On je hrabar i uvek štiti nas pevače koje vozi. I ja sam imala neka neprijatna iskustva, ali ne takva kao Darko, i tada je Miljan skako da nas brani. Za njega mogu da kažem samo lepe reči i samo pohvale zaslužuje – rekla je Aleksandra.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x