Indira ex Colonia večeras na splavu PORT!

 Indira na Portu obećava ludu zabavu i podseća “ Od mene  očekujte neočekivano. Svašta sam vam dobroga pripremila za koncert na Portu. Bit će tu pjesama i starih i novih, hitova uz koje ćemo plesati, piti i ljubiti. Zgodnih  plesačica koje će vas zagrijati  zaraznim ljetnih ritmovima. Samo zabava i dobra energija 1.8. vas čeka na Portu. Vidimo se ljudi , veselim se “ poručuje Indira pred svoj koncert  u  klubu Port.
Indirina letna turneja puna je koncerta, i druženja s publikom u regiji. U Beograd dolazi  prvi put nakon nastupa na Splitskom festivalu na kojem je predstavila svoj letni hit singl “ Istina i laž” .
„ Istina i laž oduševila me na prvo slušanje. Pjesma je ljubavna, puna žara , baš kakva treba biti, latino-ljetni hit!“- izjavila je  Indira koja pršti seksepilom u novom spotu , ali i svakodnevno zahvaljujući ljubavnoj sreći i podršci koje  je pronašla uz supruga Miroslava.
 Indira godinama  osvaja svojim pesmama, zaraznim optimizmom ii garantuje odličan provod na svim svojim nastupima.Ona je sigurno jedna od najenergičnijih imena  muzičke  scene a svoju pozitivnu energiju deli s publikom  na svakom od nastupa.Tamo gde dolazi Indira stanuju veselje, zabava i pozitivna atmosfera. Na koncertima igraju i Indira i plesačice i a publika. Zato ne propustite dobar provod   na Portu  i uživati u koncertu. žene čije ime znači “ živa vatra”, opravdano.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...