Goca: Nema niko pravo da komplikuje Leni život!

Deca poznatih roditelja uvek su u centru pažnje, što im nikako nije lako. Sa tim mukama nosi se i Lena, ćerka Goce Tržan i Ivana Marinkovića.

Naime, najveća ekspanzija nastala je kada je njen otac Ivan u rijalitiju saznao da će još jednom postati tata. Kao što je svima poznato, on i Miljana Kulić su tokom boravka u vili „Parovi“ saznali da će postati roditelji. To je prva situacija da neko u rijalitiju ostane trudan, što je izazvalo neverovatnu pažnju javnosti.

Naravno, o svemu tome je obaveštena i Goca Tržan. Spekulisalo se kako neće dozvoliti ćerki da na Miljaninu u Ivanovu bebu gleda kao na brata, da će se odreći očevog prezimena i slično, a evo šta ona kaže o svemu.

„Moje dete već ima dovoljno iskomplikovan život zbog toga što sam joj ja majka, a i što joj je Ivan Marinković otac. To je za nju, trenutno, mnogo više od onoga što može da nosi na svojim plećima. Boli me svaki napad na nju i ne želim dodatno da joj komplikujem život zbog novonastale situacije, a isto tako smatram i da niko drugi nema pravo na to. To je moj stav kao Leninog zakonskog roditelja. Ona već sada zna sve, ali o tome ne želi da razmišlja, niti je interesuje. Kada bude dovoljno odrasla da se time zainteresuje, o tome ćemo da razgovaramo nas dve. Za sada to nije naš deo života, mi sa tim nemamo nikakve veze i dužnost mi je da je zaštitim“, rekla je Goca.

Izvor: Glossy/ Alo!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x