Aleksandra: Čabarkapa je zatvor oblepio mojim nagim fotografijama!

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić prijavila je pre nekoliko dana policiji svog bivšeg dečka Aleksandra Čabarkapu, sa kojim ima dete.

Prema njenim rečima, on je tada fizički nasrnuo na nju i naneo joj lakše telesne povrede, međutim, Čabarkapa je to ubrzo demantovao. Iako je pozvan u policijsku stanicu kako bi otkrio svoju stranu priče, Aleksandar se nije pojavio zbog toga što Advokatska komora Srbije štrajkuje, pa njegov advokat nije mogao da ga zastupa. Subotićeva za „Alo!” kaže da je od tog trenutka u konstantnom strahu.

– Počeo je da me maltretira još dok je bio u zatvoru. Zahvaljujući svojim vezama, on je tamo imao mobilni telefon. U jednom trenutku, ceo zatvor je bio oblepljen mojim nagim fotografijama – kaže Aleksandra za „Alo!” i otkriva kako su nastale eksplicitne fotke.

– Fotografije koje je tada objavio nastale su kada sam imala 16 godina. U tom trenutku sam bila sa njim, a on me je nagovarao da se tako slikam. Govorio mi je kako je to normalno i kako to rade ljudi koji su u vezi. Kada smo dobili ćerkicu, smatrala sam da mi nikada ne bi uradio nešto nažao, ali, eto, radio je i nastavio je sa tim – kaže Aleksandra za „Alo!”.

Rijaliti zvezda kaže da teže podnosi psihičku torturu kojoj je svakodnevno izložena od fizičke, koju je, kako tvrdi, doživela u nedelju po podne.

– Plašim se za život i svašta mi pada na pamet. U strahu sam da će me ponovo napasti. U ovim trenucima svašta mi se vrzma po glavi i ne mogu da se smirim – rekla je Subotićeva za „Alo!”.

Izvor: Alo!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x