Aleksandra: Čabarkapa mi je pretio da će od mene napraviti invalida!

Za portal Pink.rs, Aleksandra Subotić je ispričala kako je došlo do incidenta između njenog bivšeg Aleksandra Čabarkape i nje.

– Krenula sam u prodavnicu sa drugaricom i njenim detetom. On se stvorio u automobilu sa svojim drugom tu kod radnje. Ja sam držala za ruku to dete, on je mene tu napao. Svukao mi je majicu, bile su mi gole grudi, njegov drug je sve to gledao. Osećala sam se poniženo kao niko, vukao me je u kola. Pljunuo me je u lice, lupio šamar. Vređao me je, pretio mi, rekao je da će otvoriti usta, da sam ja k*rva i da se prodajem za pare – rekla je Aleksandra i dalje ispričala:

– Pretio mi je da će mi prosuti mozak ako ga prijavim policiji. Rekao mi je da ću da dobijem metak u čelo i da će mi polomiti i ruke i noge i da od mene napravi invalida. Ja sam sve prijavila policiji. Tražili su ga, ali nisu mogli da ga nađu kod kuće.

Aleksandra je navela i da ne želi Čabarkapu više u svom životu.

– Ja njega ne želim u svom životu i u životu svog deteta. Jedan jedini muškarac u mom životu je David i on je sam i rekao da će priznati moje dete. Nikakav Aleksandar Čabarkapa mi ne treba u mom životu. Njegove priče su gluposti. Proganja me, pojavljuje se na svim mestima na kojima sam ja. S obzirom na to da je počeo da mi preti metkom u čelo, a ja znam čime on raspolaže ja se ni najmanje ne osećam bezbedno ni ispred svoje kuće. Strahujem za svoju bezbednost, za svoj život. Ne osećam se dobro ni psihički, ni fizički, uplašena sam. Njegove pretnje nisu bezazlene. Plašim se da može i da me siluje, on je na sve spreman – rekla je za naš portal Aleksandra Subotić.

Izvor: Pink.rs

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x