Vidić: Nema ružnijeg od tebe! Andreana: Ružno je ogovarati one koji su te hlebom hranili!

Više puta ranije, modni kreator Saša Vidić je zamerao Andreani Čekić na njenim izdanjima u kojima se pojavljuje u javnosti. Nova njegova kritika je završila u aktuelnom broju magazina „Svet“.

– Grdana, u čemu je rvoj problem? Hoćeš da budeš riba? Pa ti u ovome i dalje izgledaš kao metla, tj. džoger! Ili si možda želela da skineš Cecu!? O tome možeš samo da maštaš, ona je ispred tebe 15 miliona svetlosnih godina! Sedi i ćuti, već sam ti prošli put rekao. Ne bih te ni ocenjivao, ali prosto nismo imali nikog ružnijeg ove nedelje da stavimo u rubriku. A i ako ćemo realno, ružniji i lošije obučen od tebe stvarno ne postoji – naveo je Vidić u svojoj kritici na račun Andreane.

Ovaj komentar je izazvao reakciju kod Andreane, koja je na „Instagramu“ poručila:

„Gospođice Vidić

Ti i dalje ne možeš da shvatiš, jer ti je droga pojela vijuge, da ću te svaki put, kada izjaviš ružne stvari za mene, verbalnom šamarčinom vratiti u fabričko stanje, zvano „istina“.

Pa da počnemo… u prethodnom „ocenjivanju“ (*) sa jedne strane govoriš da sam grdna, sa druge strane govoriš da pokušavam da ličim na Cecu. Otkud sada te suprotnosti, otkud taj kontekst? Ah da… setila sam se! Da nije razlog možda taj što si dobio „šut kartu“ od Cece? Od žene, koja te je napravila, bila ti prijatelj pravi (možda čak i jedini), koja te je izdržavala i držala iznad vode da se ne ugušiš totalno u svom izmetu?

Baš je ružno ogovarati one koji su te hlebom hranili, mada mene to kod tebe nije iznenadilo. Bilo je pitanje vremena kad ćeš ostati go i sam, jer kako seješ tako i žanješ. Tebi niko ne može biti prijatelj, jer ti nisi prijatelj. Ti si tužan čovek.

Gde su ti pozivnice na razna veselja, koja su se dešavala ovih par meseci? Nigde te nisam videla. Kako to? Volela bih da sam te videla, pa da mi objasniš kako da se obučem :). Šteta. Ponekad mi te je žao što te baš niko ne voli.

(*) ocenjivanje:

Drage koleginice, koje ste „na meti“ Gospođice Vidić: morate da znate da to nije strašno, jer osoba koja vas ocenjuje, nije kompetentna. Kompetentni su oni, koji sa sobom nose rezultate u svom poslu, koji novčano ne zavise od rubrike u novinama i koji se bave ličnim napretkom. Vidiću, uvek ćeš biti samo mulj, nikada Avantgarde.

Ps: Ponoviću da ovo pišem isključivo iz razloga što si u emisiji „Premijera“ rekao da sam izmislila trudnoću zarad publiciteta. Sram te bilo! Pisaću ti otvorena pisma, sve dok ne naučiš da budeš džentlmen i kako treba sa damama. Neće mi biti teško, jer mislim da tako ulivam nadu svim ženama, koje godinama pljuješ zarad parče hleba. Idi radi, pa ti to neće biti potrebno.

Pps: ako ti je lakše, možemo i na sud, samo ne znam ko će ti platiti advokata. Moraś da shvatiš da sam dobar čovek i da zaista brinem o tebi, zato ću te kao stari dobri prijatelj zamoliti da se dozoveš i prestaneš da se uvlačiš u još veće neprijatnosti.“

Na ovu Andreaninu reakciju, Vidić se na „Instagramu“ samo ostavio komentar:

Nije me stid, još nisam ni počeo da raz o njoj, a tebe?!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x