Tužan zbog Olivera… Toni: Voleo sam te kao da si mi otac…

Pevač Toni Cetinski oprostio se putem društvenih mreža od svog višegodišnjeg prijatelja i cenjenog kolege Olivera Dragojevića koji je danas premio posle borbe sa teškom bolešću.

– Dragi moj morski vuče, ništa više neće biti isto nakon tvog odlaska dragi naš Oliver. Sve tvoje šale i gluposti kojima smo se smejali kao deca su momenti koje nikada neću zaboraviti. Moram ti priznati da sam te voleo i volim kao da si mi otac, a po duši si mi bio ponekad kao mlađi brat. Od tebe sam najviše učio jer sam od tebe i najviše dobio. Ti si se davao ljudima i prijateljima i nisi se štedeo u tome. U toj činjenici leži još jedna od tajni tvog uspešnog postojanja i rada. Oduvek si bio dokaz da nije dovoljno biti samo vrhunski umetnik nego i čovek i zbog toga ti veliko hvala. Duboka bol u prsima i velika praznina u mislima sada su u meni. Pesme koje si nam ostavio sada su jedina uteha. Iskreno saučešće celoj porodici. Neizreciva bol. Počivaj u miru Božjem prijatelju i učitelju moj. Volim te i uvek ću te voleti.

Ps.

Molim te još samo jedno. Poljubi mi Tošu i zapevajte jednu za sva vremena.
I njemu si bio veliki uzor i put kojeg treba pratiti – napisao je pevač na svom Instagramu i dodao kako ne može da prestane sa plakanjem.

Izvor: Alo!

Facebook Comments

Previous Article
Next Article