Marija otkriva: Čim je ustala, Miljana je tražila cigaretu!

Nekadašnja učesnica rijaliti programa „Parovi“ i „Zadruga“, Miljana Kulić, sinoć se porodila i na svet donela sina Željka, a njena majka Marija za „Blic“ je otkrila detalje Miljaninog porođaja, ali i njenog razgovora sa ocem deteta, Ivanom Marinkovićem.

Iako se sinoć porodila carskim rezom, Miljana je već jutros bila na nogama.

– Sve je super prošlo, Miljana je odmah jutros ustala, čak je tražila i cigaretu. Doneli su joj bebu, doji je, sve je odlično – kaže Marija Kulić za „Blic“ i dodaje:

– Oduševila se kad je prvi put ugledala Željka. Odmah ga je stavila na grudi, ljubila u glavicu, govorila mu „ti si moja bebica lepa“. Još je u šoku zbog anestezije, a jutros smo razgovarali sa pedijatrom, pregledali su ga, super je, zdrav je, sve je u redu. Vadili su mu krv, laboratorija je isto u redu, čekamo danas da nam jave koja je krvna grupa.

Miljani je termin za porođaj bio 3. avgusta, međutim Željko je na svet ipak došao nedelju dana ranije.

– Doktorka je rekla da bi dobio još 250 grama da je bio do 3. avgusta, međutim Miljana je zapela i govorila lekarki „ne mogu više, nemojte da dobijem bolove dok vi niste tu“ – priča Marija.

Ona otkriva i da se Miljana čula sa ocem svog deteta, Ivanom Marinkovićem, bivšim mužem pevačice Goce Tržan.

– Nešto su se malopre dopisivali. Rekao joj je da će doći, da mora da nađe nekog ko će da ga doveze u Niš danas ili sutra, ako ne danas, onda sutra sigurno. Pitao je da li može da dođe u bolnicu da vidi bebu.

Rijaliti učesnica u više navrata izjavila je da Marinkoviću neće dozvoliti da se upiše u matičnu knjigu rođenih kao otac deteta, a njena majka priznaje da se njen stav za sada nije promenio.

– Ništa se nije promenilo, on može da joj brani posle da ide na more sa detetom, morala bi za sve da dobije dozvolu od njega. Ima i onih koji hoće da ucenjuju, da namerno teraju inat, šta joj to treba – kaže Marija.

Goca Tržan pre nekoliko dana izjavila je da Miljanin sin neće biti brat njenoj ćerki Leni, a Marija Kulić je na to imala oštar odgovor, jer, kako kaže, u to oni ne treba da se mešaju.

– Oni ne moraju da se viđaju, ko kaže da moraju. Velika je razlika u godinama, kada porastu ako se potraže, videće se. Nema potrebe da mi nešto insistiramo na tome – kaže ona.

Marija Kulić dodala je i da je Miljana primila veliki broj čestitiki nakon porođaja, da sa bebom planira da nastavi život u Nišu, kao i da će u „Zadrugu 2“ sa Željkom ući jedino uz posebne uslove.

– Jedino sa bebom bi ušla u „Zadrugu 2“, samo ako budu posebni uslovi za bebu. Morala bi da ima svoj apartman, kupatilo, da može da ga doji – završava Miljanina mama.

Izvor: Blic.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x