Tada je bila u ČETVRTOM mesecu… Osvanuo Tamarin provokativni spot! VIDEO

Pevačica Tamara Radmilović danas je predstavila spot za pesmu „Tihi ubica“. Reč je o duetu koji je snimila sa MC Damirom, koji nije ni 24 sata izdržao u rijalitiju „Zadruga“, odakle je pobegao.

Snimljen je i spot za ovu pesmu, a interesantno je to da je Tamara u ekranizaciji imala i neke provokativne scene, a kadrovi za ovaj spot su snimljeni dok je ona bila u četvrtom mesecu trudnoće, ali drugo stanje njoj tada ni malo nije predstavljalo problem da vrhunski odradi ovaj video.

Pogledajte kako je sve upakovano u linku ispod…

https://www.youtube.com/watch?v=4ESTwN5wkB4&feature=youtu.be

– Što se tiče spotova i pesama, snimila sam pet novih pesama. Iskreno, premišljala sam se da li da to radim u toku trudnoće ili da sačekam da se porodim, ali kada sam videla kako lepo sve ide i kako lako podnosim i s obzirom na to da do skoro niko nije znao da sam trudna dok sama ne kažem, odlučila sam da ipak snimam spotove u blaženom stanju. U četvrtom mesecu trudnoće su snimljene sve pesme i tri spota će uskoro izađi, a dva smo ostavili za narednu godinu. Na snimanju spotova je sve prošlo kako treba, sem što sam posle dva snimanja, koja su trajala po 15 sati, išla ujutru direktno na ultrazvuk i pregled, što je bilo naporno, ali hvala Bogu sve je u savršenom redu i polovinom oktobra očekujemo Kristijana Marijanovića da se rodi – rekla je Tamara nedavno za naš portal.
Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x