PROMENILA PLOČU? Miljana: Luna ima srce i dušu, ne gleda samo sebe kao Kija!

Da su rijaliti programi ušli u krv Miljani Kulić, znaju svi oni koji su imali priliku da je gledaju na malim ekranima te i mesec dana nakon završetka „Zadruge“ temperamentna Nišlijka ima mnogo toga da kaže o svojim bivšim cimerima. U razgovoru za „Alo!“, Kulićeva otkriva kako provodi dane pred porođaj, da li je u kontaktu sa Ivanom Marinkovićem, ali i ko ju je najviše razočarao nakon završetka rijalitija.

– Nisam najbolje jer me sve boli, nervozna sam, teška sam sama sebi. Tek sada me je stigao umor i svi stresovi koje sam doživela u „Zadruzi“. Rijaliti se završio pre nešto više od mesec dana, ali nas nekoliko je i dalje u kontaktu. Čujem se gotovo sa svima, izuzev sa Kijom. Jedino me ona nije zvala da me pita kako sam i šta radim, iako mi je obećala da će doći kod mene i da ćemo se družiti nakon rijalitija. Ni poruku mi nije poslala, ali nije mi žao što sam je u „Zadruzi“ branila – kaže na početku razgovora za „Alo!“ Miljana i dodaje:

– Tek sada mi je jasno šta je Sloba mislio kada je rekao da se ona ne druži ni sa kim i da gleda samo sebe. Ali dobro, neka je, možda tako treba u životu. Znate kako kažu: „Ko visoko leti, nisko pada“, a u drugu sezonu „Zadruge“ će ući neka nova prevarena žena, pa će Kija pasti u zaborav. Ona me više ne zanima – kaže Miljana i otkriva da se sa bivšom devojkom Kijinog supruga češće čuje.

– Luna me je zvala i svaki put me je pitala kako sam, šta radim i da li je sve u redu sa bebom. Za razliku od mnogih, Luna ima srce i dušu i ne gleda samo sebe, kao Kija. Nisam promenila stav o situaciji u kojoj su ona i Sloba bili, ali i o njima ipak imam lepo mišljenje – kaže Miljana, koja se nakon izlaska iz rijalitija još nije videla sa ocem svog nerođenog deteta.

– Čula sam se sa Ivanom nedavno i trebalo je da se vidimo u Nišu na jedan sat, ali on na kraju nije mogao da dođe. Htela sam da ga tužim za alimentaciju, ali sam odustala, jer mi ga je žao. Nema od čega da živi, a sada je ostao i bez stana – kaže Miljana i otkriva kada će se ponovo vratiti u rijaliti.

– Čitala sam svašta, da ću ući u rijaliti sa bebom, da će nam se pridružiti Ivan, ali za sada mogu da vam kažem da ni sa kim iz produkcije nisam razgovarala o tome. Mada, ako sam mogla da trudna budem u onom haosu, zašto ne bih mogla da podnesem rijaliti i sa bebom – kaže na kraju Miljana.

Izvor: Alo!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x