Goca Tržan: Miljanino dete neće biti brat mojoj ćerki!

Pop pevačica Goca Tržan je je u emisij „Rada sam“ upitana za odnos njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića i rijaliti zvezde Miljane Kulić.

– Nemam pojma i pravo da ti kažem i baš me briga. Ne mislim ništa o njima, neka im je sa srećom. Želim im, ako postoji neka mogućnost, da završe u braku, da imaju porodicu – rekla je Goca i navela da nema nameru da uspostavlja odnose sa Miljaninom porodicom:

– Moje dete neće biti sestra tom detetu. Moje dete ima toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo im priredili njen biološki otac i ja i ne želim da joj dodatno komplikujem sve. Kad napuni 18 godina, ona će imati pravo izbora, a do tada ja ću činiti sve da je zaštitim od bilo kakve zloupotrebe. To je moje dužnost kao staratelja. Ona nikome nije dužna da se pravda ili da bude u kontaktu s kim ne želi – rekla je Goca i dodala:

– Ona ne vidi da će dobiti brata. Kad je tebi neko toliko dalek, dete ima svoj život i svoju porodicu, i trudim se da joj ne uzburkam život kad će joj svakako biti uzburkan kad malo odraste.

Izvor: Alo!

Facebook Comments

Tags from the story
, ,