Vojke o svojim kompleksima, svađama sa Sarom, bivšim vezama…

Vojke Đans je bodrio svoju devojku Saru Reljić na snimanju njenog novog spota za pesmu „Ako moraš da biraš“. Ovo je solo pesma, a Vojke i ona će snimiti i duet. Za portal nemazabranjenih.rs bivši zadrugar otkriva koliko je teško raditi sa Reljićevom i koliko je ona zahtevna kada su pesme u pitanju.

– Ja i ona se uopšte ne svađamo, a jedino smo se posvađali kada smo snimali te pesme. Jedino tu možemo da se posvađamo. Jer ona misli da treba na jedan način, ja na drugi i tu dođe rasprave.

Ko ima više smisla za komercijalnu muziku? Sara ili ti?

– Ja više znam o komercijali, ona ima komercijalu u glasu, ali je i dalje u nekom pop fazonu. Savetujem je da treba više da razmišlja komercijalno.

Imate li vremena jedno za drugo sada kada ste van rijalitija?

– Teško nam je jer ne stižemo da se viđamo toliko često jer oboje imamo neke obaveze, ali kada se vidimo onda to sve nadoknadimo.

Je li proveravate jedno drugo kada ste na nastupima? Ima li ljubomore?

– Ne proveravamo se jedino posle svakog nastupa joj javim kako je bilo, kako sam prošao. I prenesemo joj da su me pitali za nju jer na svakom nastupu barem deset njih me pita nju i nju tako za mene na njenim nastupima.

Nedavno su nam da li fanovi ili hejteri poslali jednu fotografiju s tvog nastupa na splavu u Beogradu i ona je u opisu stavila da si ti njen dečko. Ti koji su nam pisali tvrde da si Sari neveran, a šta ti kažeš na to?

– To je normalno, dosta devojaka prilazi i da se slikamo i te devojke kada se slikaju bukvalno to prisvoje i napišu „Moj dečko“.

Da li ti Sara pravi problem zbog toga?

Ne, svesna je ona svega. To je sve normalno, to su sve normalne situacije.

Pošto je snimanje Sarinog spota u teretani, da li smatraš da bi trebalo da kreneš da treniraš i koliko si zadovoljan svojim izgledom?

– Ja nikada nemam komplekse i kada imam 95 kila i sada kada sam smršao u Zadruzi. Trebalo bi da poradim na izgledu, ali nemam neke komplekse i to kako izgledam ne utiče na mene i moje samopouzdanje.

Mnogi primećuju da si se zaljubio u Saru, ali kakav si bio u prethodnim vezama. Negde smo dobili dojavu čak da si bio malo i bahat prema nekim svojim bivšim devojkama. Šta je istina?

– Zavisi kako sa kim. Imao sam dosta dugih veza po dve tri godine. Jer ja kada imam devojku, onda sam samo sa njom i ne zanima me ništa. Meni je ta osoba i devojka i drugarica i sve imam u toj jednoj osobi zato sam toliko dugo i bio sa tim devojkama.

Ti imaš 31 godinu, a sada 22… Je li vam pravi možda problem ta razlika u godinama?

– I ranije sam imao mlađe devojke, ali uopšte nemam osećaj da je neka velika razlika između nas.

Da li imaš utisak da se Sara nekada ponaša nezrelo?

– U nekim trenucima jesam, u nekim situacijama kada ona nema iskustva u nekim situacijama, ali po razmišljanju i po stavovima uopšte nije nezrela.

Previous Article
Next Article

One Reply to “Vojke o svojim kompleksima, svađama sa Sarom, bivšim vezama…”

  1. snjezana

    vojketu netreba teretana on izgleda odlicno,,,Sara i Vojke su skladan i lijep par,,,,neka se vole ,,,i neka prave muziku koju vole,,,,

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x