Sergej u Kotoru snimio novi spot, prvi put je imao i emotivne scene! FOTO

Sergej Pajić je u ovom trenutku jedna od najpopularnijih tinejdž-zvezda u regionu. On ima ogromnu armiju obožavateljki, koje ovog mladog pevača podržavaju u svakom njegovom potezu i svakodnevno ga obasipaju komplimentima. Sve one su oduševljene i kako mladi pevač izgleda na snimanju svog novog spota.

Sergej je po prvi put odglumio čak i neke emotivne scene, a uz taj kadar koji je podelio na „Instagramu“ on poručuje:

– Pripremite uši za najbolju pesmu, a oči za najbolji spot. Draga slika, al još draža osoba.

Inače, nova Sergejeva pesma se zove „Naše leto“. Sergej je i na ovoj pesmi sarađivao sa ekipom koja je radila njegov prethodni singl „Anđeo“. Tekst pesme potpisuju Tode Nikoletić, Sergej i Aleksandar Pajić, a muziku i aranžman Nemanja Mihajlović.Pesma je snimljena u Studio 3000, a za spot je zadužena produkcija „Avisual“ i režiser Aleksa Mirosavljević.

Za snimanje spota angažovane su menkenke iz Nikšića iz „D Models Agency“, a sam spot je sniman u Kotoru – Stari grad i na plaži Bajova kula. Sve vreme tokom snimanja, ekipa je bila smeštena u hotel „Vardar“ u Kotoru.

– Veliku zahvalnost dugujemo Danijelu Alibabiću i njegovoj školi „D mol“, kao i vlasnici i menadžmentu plaže Bajova kula – rekao je Sergej i posebno se zahvalio i drugarici iz „Pinkovih zvezdica“ Katarini Radulović koja je bila na snimanju i sve vreme mu pružala podršku.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x