Sara Reljić otkriva zašto neće da pokrije ožiljak i šta bi korigovala na svom telu! FOTO

Atraktivna pevačica Sara Reljić do rane zore u teretani „Revolution Gym“ na Bežanijskoj kosi snimala kadrove za svoj novi spot za pesmu „Ako ako“. Bivša zadrugarka je rekla za portal nemazabranjenih.rs da je nestrpljiva i da jedva čeka da se sve snimi i izmontira kako bi svojoj publici predstavila ono na čemu je radila.

 

Pošto je spot sniman u teretani, upitali smo Saru da li možda ovaj prostor utiče na nju da počne da trenira i da popravi možda svoju liniju.

– Definitivno treba da treniram. Deset meseci u Zadruzi nismo ništa radili. Treba da zategnem svoje telo i kada snimimo spotove i pesme onda ću konačno imati prilike da se posvetim i tebi – rekla je Reljićeva za naš portal.

Često su te u rijalitiju napadali zbog estetskih intervencija, pa da li postoji nešto sa čim nisi zadovoljna na svom telu i zbog čega bi otišla pod nož?

– Pa, možda bih eventualno smanjila uši.

Tvoj brat Filip Reljić je tatu majstor. On je predlagao da ti tetovažom pokrije ožiljak koji imaš na sredini obrve. Zašto ti to ne želiš?

– To je ožiljak koji je manje više on i napravio to mi je ostalo još kada smo se igrali kada smo bili deca, tako da neću to mi je zaštitni znak. Može da tetovira nešto drugo, ali ožiljak ne!

Neki bivši zadrugari imaju problem sa svojim fanovima. Da li tebi tvoji fanovi nešto zameraju i da li imate problem u komunikaciji?

– Ponekad nam zameraju što nimo češće „live“ na „Instagramu“, ali se i Vojke i ja trudimo da im budemo što češće dostupni i da ih sve ispoštujemo i čak ja to ne doživljavam kao obavezu, već kao zadovoljstvo da komuniciram sa njima. Inače, plašila sam kako će ljudi da reaguju s obzirom na to da ne mogu da nas prate 24 sata ako ranije dok smo bili u rijalitiju i plašila sam se da će da nam zamere što nismo možda dovoljno aktivni.

Imaš li na društvenim mrežama one „crne ptice“ koje ti dojavljuju da te Vojke vara i kako funkcionišete kada ste razdvojeni dok vikendom nastupate na različitim mestima? Proveravate li jedno drugo?

– Ne, stvarno nemam taj trip. Verovatno zato što se bavimo istim poslom i onda znam da nema razloga zašto da se brinem. Ja imam potpuno poverenje u Vojketa.

 

Za kraj ragovora, Sara nam je najavila da će Vojke i ona uskoro otvoriti zajednički vlog kako bi i na taj način imali komunikaciju sa ljudima koji ih vole, a van nametnutih standarda koji su vladali u Zadruzi.

 

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x