Saša Lazić pobedio! Plagijat skinut sa Youtube!

Veliku aferu je proizvelo to što je pobednik „Zvezda Granda“ Ibro Bublin objavio pesmu „Sve ću ti dati“ i potpisao sebe i svog oca kao autore pesme, a zapravo je reč o pesmu koja sadrži autorsko delo Saše Lazića i Ace Krsmanovića.

Saša je reagovao i na društvenim mrežama gde je ovog mladog pevača prozvao za krađu, a Ibro je potom objavio saopštenje:

„Pozdrav dragi moji prijatelji!
Oglašavam se povodom moje nove pjesme „Sve ću dati“
– Naime,kratko i jasno da pojasnim;
Uvaženi tekstopisac Lazić me optužuje kako sam mu „ukrao“ melodiju i tekst, te da sam to učinio namjerno. Vrlo brzo namontirao je video gdje pjeva Darko Lazic sličnu melodiju (na tren čak i istu) . Nagovara sve moje kolege da me kače na društvene mreže, pisajuci da je pjesma plagijat! Ne znam zbog čega to radi, kada se i ne poznajemo dovoljno dugo, a nikakve veze nema njegov demo i moja pjesma. U istinu, par rijeci se podudarilo u refrenu,ali zar ja to moram da ispaštam kako je zamislio moj kompozitor? Zamolio bih sve svoje prijatelje, ljude koji me cijene i podržavaju od prvog dana da NE VJERUJU u ovo! Gradim svoj put polako ali sigurno i pjevam publici koja voli da me sluša.
Veliki pozdrav dobri ljudi,dobre volje.
Ibro Bublin“

Danas je u izjavi za naš portal Saša otkrio da ga je kontaktirao Saša Popović i da je stao na njegovu stranu. Da je tako govori i reakcija same „Grand produkcije“ koja je uticala na to da se sa „Youtube“ skine Ibrin spot za pomenutu pesmu.

– „Na zahtev direktora Grand produkcije Saše Popovića pomenuta pesma je skinuta, jer je utvrđeno da pojedini delovi kompozicije odgovaraju autorskom delu koji potpisuje Saša Lazić. Bez obzira na činjenicu što je Ibro Bublin pevač naše produkcije, Grand neguje korektan i pošten odnos sa svim autorima pesama koje snimaju naši izvođači, pa u skladu sa tim, postupilo se profesionalno i u ovom slučaju“, objasnila je Vesna Milanović, PR Grand produkcije u izjavi za portal Ekskluziva.ba.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x