Matora poručila bivšoj zadrugarki: Sjaši sa Sanje i mene!

U izjavi za Pink.rs, bivša učesnica „Zadruge“ Jovana Tomić Matora je reagovala na prozivke koje je na njen račun uputila Sanja Jakšić, takođe nekadašnja učesnica ovog šoua.
– Jao, ja zaista ne želim da joj dajem na značaju! Znamo i Sanja moja i ja o čemu se tu radi i gde je nastao problem! Ja stvarno mrzim, dobro, ne mrzim, ali ne razumem osobe koje su istog opredeljenja kao ja i koje su ljubomorne! Umesto da se pomažemo, da budemo jedni uz druge, ona tako! Sjaši, bre, devojko, sa Sanje i mene! – rekla je Matora u jednom dahu, a onda nam otkrila šta misli da je pravi razlog zbog kog je došlo do razmirica među njima:
– Ja radim na jednom splavu gde je Sanja došla, javila mi se, pozdravile smo se, slikale se i ona je ostala u tom separeu gde su bile još neke moje drugarice. Jedna od njih mi je rekla da je Sanja smara i da je muva celo veče. Ja sam mislila da ju je upravo ta drugarica pozvala da ostane tu, ali kad sam saznala da to nije slučaj, ja sam joj prišla i lepo je zamolila da izađe iz separea jer nije moj. Posle toga sam se ja sklonila, nastao je haos jer je došlo obezbeđenje i tražilo joj da se udalji odatle. Ja stvarno ne znam šta bi drugo moglo da bude razlog što ona mene toliko hejtuje – iskrena je bila Matora.
Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x