OTKRIVAMO! Nakon Parova Gastoz kontaktirao bivšu!

Nenad Sinđelić Gastoz je iz šeste sezone „Parova“ izašao kao pobednik i tako je jedini uspeo da osvoji dve krune u ovom rijalitiju na „Happy televiziji“. On je osvojio čak 70.000 evra i kako je najavio ranije, u planu mu je da od tog iznosa kupi sebi stan u Beogradu.

Nenad je osvojio veliku nagradu od učešća u rijalitiju, ali da napolju nije sačekala Naida Gadžo, devojka zbog koje je ušao u vilu na „Happy televiziji“ i sa kojom je planirao da stvori porodicu.

Kako portal nemazabranjenih.rs saznaje, Gastoz je nakon „Parova“ kontaktirao Naidu, a izvor blizak ovoj fitnes instruktorki otkriva nam šta su se tom prilikom dogovorili.

– Nenad i Naida su se čuli nakon „Parova“. Dogovorili su se da ostanu prijatelji jer veza između njih nakon svega više nije moguća. Rekli su jedno drugom da se neće vređati u javnosti i da će poštovati jedno drugo jer ne želi da kvare lepe uspomene iz njihove veze – otkriva nam pouzdani izvor.

Inače, da podsetimo, Naida se proteklih dana odmara na Mikonosu i to sa novim dečkom, a Gastoz je s druge strane ovih dana uživao na festivalu „EXIT“ u Novom Sadu.

Previous Article
Next Article

One Reply to “OTKRIVAMO! Nakon Parova Gastoz kontaktirao bivšu!”

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x