Mirko Gavrić ekskluzivno: Nadežda je ispala budala zato što…

Pesma Nadežde Biljić „Budale“ je zaista postala hit. Autor ove numere je Mirko Gavrić, i upravo je ova pesma bila povod da od njega za portal nemazabranjenih.rs potražimo neke odgovore.

Jesi li ovu pesmu uradio pre „Zadruge“?

– „Budale“ su namenski rađene za Nadeždu. Baš tu noć kada je nastala u demo verziji Nadežda je visila na ogradi i izgovarala čuvenu rečenicu: „Pusti mi nogu!“ Nisam verovao da će preskočiti ogradu šest dana pred kraj, ali poznavajući je ništa me nije iznenadilo. Nada je nepredvidiva, ali je u svemu iskrena i srčana i to je ono što je čini drugačijom od ostalih. Gotivim to njeno epizodno ludilo.

Kako je ona reagovala kada je čula tekst pesme?

– Još od „Pinkovih Zvezda“ je želela da joj baš ja uradim pesmu. Ima ogromno poverenje i zna da znam šta radim. Čula je pesmu, oduševila se i otpevala na sebi svojstven način. Rezultati govore da smo napravili sjajnu stvar. Na Youtube je na visokom 10. mestu u trendingu. I jedina od zadrugara u toj kategoriji. Misija uspela!

Kako je ona reagovala kada si joj rekao da želiš da ubacite one intrigantne delove iz „Zadruge“?

– Ti delovi su nastali spontano i napisani su u studiju na licu mesta. Znao sam da moramo da imamo jedan smirujući deo u pesmi pre poslednjeg refrena i tu je Nadežda proradila. Sama je tražila svoje replike iz „Zadruge“, a onda smo to smisleno uklopili u melodiju. Ispalo je do jaja!

I za kraj, neki te prozivaju da si ovom pesmom zapravo od Nadežde napravio budalu, pa kako na to gledaš?

– Nada je ispala budala samo zato što ranije nije pokazala svoju otkačenost i do sada izdala već 30 pesama i zaradila ozbiljnu lovu. Znamo svi da peva ubija, ali isto tako znamo da to nije presudno. Ona ima hit, nastupi se nižu, honorar je pet puta veći a ti „neki“ mogu i dalje da prozivaju. To im je posao. Da mi dižu rejting, a i još po nešto!

Inače, da podsetimo, Nadežda je za ovu pesmu snimila i spot, a ko dosad nije video ekranizaciju ove numere, to može u linku ispod…

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x