Ruža se izvinila Naidi: Žao mi je uopšte što moji pratioci…

Danas se navršava 23 godina od zločina u Srebrenici. Na to je na svom profilu na „Instagramu“ podsetila i Naida Gadžo.

Naidina objava je nekima zasmetalo i krenuli su žestoko da je vređaju. Čak i na nacionalnoj osnovi. Među osobama koje nisu birale reči da je uvrede su i neki koji se predstavljaju kao fanovi Ruže Rupić. Zbog svega toga Ruža se lično izvinila Naidi.

– Ja ti se izvinjavam u svoje ime zbog ovoga. Žao mi je što uopšte da kažem moji pratioci imaju takvo viđenje u svojoj glavi jer ja im baš dajem suprotan primer. Još jednom izvini u moje ime – poručila je Ruža Naidi.

– Ovako videla sam da je neka moja fan stranica isprozivala nekog po nacionalnosti. Ne mogu ja da vaspitam nikoga. Ja im svojim ponašanjem dajem primer da to nema apsolutno nikakve veze ko je kakve vere, boje kože itd. Ja imam mnogo prijatelja koji su druge vere i ja ih zbog toga nikada nisam gledala drugačije. Da, nikada nikoga ne treba da gledate po tome jer to ne razlikuje osobu kakva je. Ja poštujem i tuđu veru, tuđe praznike, običaje kao i svoju i ne vidim zašto mene napadate jer ponavljam ne mogu ja nikoga da vaspitam. I staviću tačku na tu priču sa ovim – poručila je Ruža na svom profilu na „Insta story“.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x