Nina Badrić prvi put na Velikogospojinskim danima!

Popularna pop pevačica Nina Badrić održaće koncert na ovogodišnoj manigestaciji Velikogospojinski dani u Novom Bečeju. Nina sa nestrpljenjem očekuje svoj nastup u Novom Bečeju i poziva sve svoje fanove da joj se pridruže.

„Neopisivo mi je zadovoljstvo i radost što ću biti sa vama za Velikogospojinske dane u Novom Bečeju, prvi put u svojoj karijeri. Proslavićemo taj dan genijalno, uz puno pesme, smeha i pozitivne energije “ – kaže Nina. Njen koncert će se održati u subotu, 25. avgusta.

Iste večeri, nakon koncerta Nine Badrić, publici će se predstaviti i Sergej Ćetković. Sergeju će ovo takođe biti prvi nastup pred novobečejskom publikom. Turistička organizacija opštine Novi Bečej najavljuje da će i ove godine Gospojina biti prava poslastica za sve one koji žele da uživaju u dobroj muzici, da se oprobaju u kulinarskim veštinama uz tradicionalno takmičenje u pravljenju riblje čorbe, posete Etno bazar ili budu deo poznate revije Paradnih zaprega. Najatraktivnija prateća manifestacija Gospojine i ove godine će biti Poljo-fest, sajam poljoprivredne mehanizacije koji će okupiti mnoge poljoprivredne proizvođače.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x