Napali je Gastozovi fanovi… Naida: Ja tražim muža, oca svoje dece, a ne slavu!

Sinoć je Nenad Marinković Gastoz pobedio u “Parovima”, međutim strasti oko njegove pobede se ne stišavaju. Sve je dodatno podgrejala Naida Gadžo, bivša Gastozova devojka, koja je na društvenim mrežama otkrila da je znala da će on da pobedi.

– Nemam šta da mu pljujem pod prozor ja sam znala da će da pobedi od početka – znam ugovor srećo, ali neka je sretno mu bilo to mu želim od srca

Kada su zbog njenog komentara krenulu da se raspravljaju fanovi, ona je pokušala da stiša strasti.

– Lažno je pobedio Naida vam je sve objasnica… lavica je pobednik znao je da ne može protiv naše lavice pa je morao lažno da pobedi fuj – navela je jedna koja je podržavala Dalilu Dragojević, pa je Naida pokušala da ospori tvrdnje ove Daliline podrške.

– Nije lažno pobedio ne lupetajte nego je imao jak honorar znam mu ugovor, a kažem znala sam da će pobediti jer je logično on je on, to se znalo od početka! Pozz i ne širite laži volim vas!

Inače, Naidi su na “Instagramu” Gastozovi fanovi zamerili zbog toga što je ostavila Gastoza.

– Brate džaba ti dečko milioner Gastoz je faca poznat ima svoje pesme sve tako da da pozz – poručio joj je jedan Gastozov fan.

– Super, sve je to lepo, ali ja tražim muža oca svoje dece, a ne slavu… je ot očit dokaz… pozz – odgovorila je Naidca na ove prozivke.

Pogledajte kako izgleda sadašnji Naidin dečko sa kojim je ona trenutno na odmoru u Grčkoj…

Pratite nas na društvenim mrežama!

Previous Article
Next Article

3 Replies to “Napali je Gastozovi fanovi… Naida: Ja tražim muža, oca svoje dece, a ne slavu!”

  1. Perica

    Bila bi fora da se Gasttozz smuva sa Kijom. Evidentno je da Naida pokušava da se opera kako ona nije sponzoruša al koga to briga posebno Nenada, on je završio priču sa njom.

  2. Mika

    Gasttozz je pravi primer omladini kako treba biti uporan i boriti se za ostvarenje svojih ciljeva i na kraju to bude i nagrađeno. Najbolji rijaliti igrač na Balkanu ima najveću podršku širom Evrope i Sveta i zasluženo je pobednik Rijalitija.To što je devojka izabrala drugog je njena odluka a Nenad zna da se ljubav ne kupuje.

  3. Sima

    Nebitna devojka, zašto joj dajete marketing kao bivšoj Gasttozzovoj devojci. Sama je rekla da joj ne treba slava zato je zaboravite, jedna sponzoruša manje. Pratite Kralja rijalitija i to je to.

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Survivor?

View Results

Loading ... Loading ...

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...