Bojana: Ružice, možeš da počneš da plačeš! Pobednik je Gastoz!

U toku je superfinale „Parova“.

01:15

Ružica Veljković je više puta rekla da želi da pobedi Dalila Dragojević i čak i da će plakati ako Gastoz pobedi.

– Ružice, možeš da počneš da plačeš! Pobednik je Gastoz! – rekla je Bojana i stavila Gastozu krunu na glavu.

00:57

Ako ne pobedi, Ružica Veljković smatra da je ona već osvojila nagradu jer ima najboljeg supruga na celom svetu. Ružica je rekla da vidi Dalilu kao pobednicu u ovoj sezoni „Parova“.

00:51

Dejan Dragojević je treći! Dalila Dragojević ili Nenad Marinković Gastoz pobeđuju. Gastoz je prethodno čestitao Naidi rođendan i poručio je da će njoj odneti pobedu ako pobedi večeras.

Gastoz je rekao da je u ovaj rijaliti ušao da bi kupio stan za Naidu i njega i da je to osoba sa kojom je on želeo da stvori porodicu.

00:34

Još jedan presek! Mladen Vuletić je četvrti u ovoj sezoni „Parova“. Nakon novog preseka, on je imao najmanje glasova. U vili su ostali još Dalila i Dejan Dragojević i Nenad Marinković Gastoz.

00:28

Dalila Dragojević je večeras rekla da je ona odustala od borbe i da je razočarana u produkciju zbog toga što nije ispoštovana.

00:17

Marko Perović je zauzeo peto mesto. On je imao najmanje glasova nakon novog preseka.

00:02

Sneža Jovičić je završila na šestom mestu. Nakon novog preseka, ona je imala najmanje glasova gledalaca.

23:47

Novi presek! Ovog puta Ivan Marinković je imao najmanje glasova i on je završio kao sedmi u ovoj sezoni „Parova“. Od početka superfinala stalno se licitira da će Sneža Jovičić biti izbačena, ali je ona i ovog „preživela“ i nastavlja da se bori za glavne nagrade.

Ivan Marinković će ostati na „Happy televiziji“. On je dobio posao na ovoj komercijalnoj televiziji, a to je posao voditelja.

23:35

Anamarija je završila na osmom mestu. Ona je izbačena nakon sledećeg preseka. Ona ne krije da je htela da uđe u Top 3.

23:19

Milutin Radosavljević Mili je sledeći koji je izbačen. On je nakon izbacivanja žestoko prozvao produkciju zbog Sneže Jovičić. On je provao da je sve namešteno.

Rakac je rekao da je sve dogovoreno i da će Mili da uđe u sledeću sezonu „Zadruge“.

23:00

Teodora Radoičić je sledeća koja je napustila vilu „Parova“. Nakon novog preseka, ona je imala najmanje glasova.

– Očekivala sam bolji plasman – bila je iskrena Teodora nakon izbacivanja.

22:45

Novi presek! Ovog puta Zorica Dukić je imala najmanje glasova i ona je sledeća koja je napustila vilu „Parova“. U generalnom plasmanu ona je plasirana kao 11. Zorica je pozvala svoje glasače da podrže Teodoru jer smatra da treba da pobedi neko novi.

22:41

Marko Perović je krenuo da preti Gastozovim fanovima koji su imali incident sa Tihomirovim tatom. Potom je došlo i do rasprave Perovića i Ivana Marinkovića.

– Prepao si se – rekao je Perović Ivanu.

– Ti izgledaš kao da si se prepao – rekla je voditeljka Bojana Ristivojević Marku.

22:33

Drugi presek! Ovog puta najmanje glasova je imao Tihomir Filipović i on je u ovoj sezoni „Parova“ zauzeo 12. mesto.

Nakon Tihomirovog izlaska, došlo je do incidenta. Neko iz Gastoze publike je prozivao Tihomirovog oca. Došlo je do razmene uvreda i samo zahvaljujući reakciji obezbeđenja nije došlo i do fizičkog sukoba.

Gastoz je poručio svojim fanovima da ne provociraju druge i poručio je da ne želi da se ovakve stvari više dešavaju.

21:59

Nakon prvog preseka, od glavne nagrade oprostio se Nikola Lakić. U generalnom plasmanu on je na kraju osvojio 13. mesto. Podsećamo da pobedniku „Parova“ pripada nagrada od 70.000 evra.

Nikola je nakon izbacivanja pružio podršku Dalili i Dejanu Dragojeviću i njima želi pobedu. Na insistiranje voditeljke da izdvoji jedno, on je naveo Dalilu jer je džentlmen.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x