Didi J uživa na jahti u Crnoj Gori! FOTO

Aktuelna, atraktivna, popularna Dijana Janković, poznatija kao Didi J, nakon što je osvojila čitavu Evropu hitovima, scenskim nastupima i izvanrednim modnim kreacijama, sve više osvaja Ameriku, stiče brojne fanove, a priprema se i veliki američki rijaliti program, nakon čega će postati velika zvezda američke muzićke pop scene!

Ova mlada pevačica koja publiku uvek ostavlja bez daha novitetima i visokobudžetnim muzičkim spotovima, rešila je da posle mnogo putovanja i poslovanja da sebi malo odmora, u Crnoj Gori na svojoj jahti u Budvi, koju inače građani Budve veoma lako porepoznaju po njenom inicijalu „DJ“. Za crnogorsko primorje se odlučila zbog njoj dragih prijatelja i poznatog okruženja.

Ono o čemu svi svetski i domaći mediji pišu, jeste njena saradnja sa svetskim, priznatim producentima, muzičarima, pevačima. Ovih dana je aktuelna tema vezana za njeno pojavljivanje u američkom rijaliti šou programu, putem kojeg je na korak svog vrhunca u radu i stvaralaštvu. Poznato je da je dugo razmišljala da li da prihvati ponudu produkcijskih kuća koje realizuju televizijski format te vrste. Dvoumila se, ali na radost publike a i medija, prilikom ponude ozbiljnog , velikog honorara i mogućnosti da se približi tom svetu šou biznisa, pristala je, jer kako smatra, desiće se veliki preokret u njenoj karijeri.

Odmorom na budvanskoj rivijeri, razmisliće o mnogim svojim predstojećim aktivnostima a i prepustiće se čarima ovog sunčanog vremena. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, sigurni smo u ono što obećava.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x