EKSKLUZIVNO! Zdravstveni problemi: Ivana već pola godine na terapijama!

Na svom profilu na „Instagramu“ Ivana Pavković je pomenula da zbog zdravstvenih problema je odložena premijera njenog novog spota za pesmu „Ledeno doba“.

Nas je, kao i njenu publiku, uznemirila ova objava na „Instagramu“ i zato smo je istog trenutka pozvali kako bismo utvrdili kakve ona probleme ima i šta je to narušilo njeno zdravlje. Ova popularna zvezda „Granda“ ekskluzivno za portal nemazabranjenih.rs je rekla:

– Imam alergiju od januara. Ali ozbiljnu alergiju i to na šminku. Pojave mi se plikovi po telu, koža mi ne reaguje najbolje na neku šminku i to jako dugo traje. Već šest meseci sam na terapijama. Nije mi život ugrožen, ali sve to stvara neprijatnosti. Čak i na nastupima.

https://www.instagram.com/p/BiutjQbHwHZ/

Inače, naš portal je o takvoj jednoj neprijatnosti pisao u aprilu ove godine. Ivana je tada pevala na jednoj proslavi u Subotici, i u jednom trenutku je hitno odvedena u hitnu pomoć u ovom gradu.

– Ivana Pavković i Nebojša Vojvodić su pevali na jednoj svadbi i u toku večeri je Ivana valjda dobila neku alergiju zbog koje u jednom trenutku nije mogla da peva pa je hitno otišla na pregled – otkrila je za naš portal tada osoba koja se našla na licu mesta.

https://nemazabranjenih.rs/2018/04/23/ivana-pavkovic-zatrazila-hitan-prijem-u-hitnu-u-subotici/

U svakom slučaju nama ništa drugo ne preostaje samo da poželimo Ivani da se što pre izbori sa zdravstvenim problemima koje je muče i da ponovo snima spotove na vrhunskom nivou, kao što je publika od nje to navikla.

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x