Teodoru optužili da je ponizila Anđela! Pevačica poručuje: Ne patim za bivšim!

Teodora Džehverović je sinoć premijerno predstavila spot za novu pesmu koja nosi naziv „Crni vitez“. Za svoj novi spot, ona je dobila podršku mnogih koji su je podržavali dok se takmičila u rijalitiju. Čak joj je javno čestitala i Kristina Kockar:

– Bravo Tea! I tebi Anđelo!

– Hvala ljubavi! – odgovorila je Teodora na ovaj Kijin komentar.

Međutim, nakon premijere neki fanovi smatraju da je Teodora ovom pesmom koju je posvetila bivšem dečku zapravo ponizila sadašnjeg Anđela Rankovića.

– Anđelo sad konačno kažem dečko otišao si u k. Dokle ćeš više da se ponižavaš? Roditelji su ti sve u pravu. Udario si u kineski zid! – ovo su samo neki od negativnih komentara na račun spota.

– Bolje bi bilo da Anđela nisi ni stavljala u spot, jer ovako ispada da si ga samo ponizila, iskreno da ti kažem ja ga nisam ni primetio u spotu, sve u svemu pesma nije loša – stoji u drugom komentaru na „Instagramu“ ispod Teodorine objave.

Zbog brojnih reakcija, reagovala je i sama Teodora koja je poručila:

– Nije sve uvek crno i belo! Otpevamo je od srca svima vama koji ste nekada povredili nekog, zbog čega osećate grižu savesti jer ste čovek pre svega! Ono u šta treba da budete sigurni jeste da Anđela volim previše i da je on jedini u mom srcu sada i ja bih volela zauvek! Ne patim i ne želim nikoga da vratim! Moje srce voli samo jednog, a to je on Anđelo! Tako da molim vas! Još jednom, pesmu sam vama poklonila! Onima koji su me bez obzira na sve podržavali do poslednjeg dana! Znate i sami koliko mi je bilo teško zbog svake neistine o meni i sve ono što sam skupljala, želela sam da vam prenesem! Hvala vam na razumevanju!

Ko dosad nije, spot može da pogleda ispod….

Da podsetimo, Teodora je u rijalitiju „Zadruga“ prevarila svog dečka Kristijana Ipšu. Svima je poznato da je to uradila sa Anđelom Rankovićem, sa kojim je sada u vezi.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x