Nakon spota sa Anđelom Vešticom, osvanuo još jedan spot u kojem je Gastozova Naida!

Duet Jane Todorović i Mirka Plavšića se odlično kotirao u moru novih pesama koje pevači izbacuju tokom letnjeg perioda, a mladi pevač nastavlja da oduševljava javnost. Njegov novi projekat je odmah pronašao put do srca slušalaca. Mirko Plavšić je ovoga puta predstavio singl ‘Mesečar’, a materijal je više nego odličan, što za slušati, tako i za gledati. Kako Mirko pre svega ceni kvalitet, upravo to dolazi do izražaja u novoj pesmi, koja bi vrlo lako mogla postati himna muškaraca. S druge strane, zanimljivo je da se u spotu nalazi atraktivna fitnes instruktorka Naida Gadžo, inače bivša Gastozova devojka.

Mirko Plavšić se maksimalno potrudio da novom pesmom pokaže kako je reč o sjajnom vokalu, koji lako dopire do srca svih ljubitelja kvalitetne muzike. Njegov vokal je zaista poseban i karakterističan, pa i ne čudi zašto je u nekoliko navrata dobio podršku kolega kao što su Aca Lukas, Mile Kitić, Jana Todorović…

Svojim trudom i radom, Mirko dokazuje kako je upornost isplativa, pa ne sumnjamo da će ‘Mesečar’ odlično proći među publikom.

-Svakako da sam očekivao uspeh, jer sam zajedno sa mojim saradnicima uložio mnogo truda u ovaj singl, ali iskreno nisam se nadao ovakvom uspeh za ovako kratko vreme, kaže Mirko i dodaje -reakcije su fenomenalne i meni ostaje samo da dam sve od sebe da opravdam poverenje koje su mi slušaoci ukazali. Inače muziku za pesmu je radio Goran Ratković-Rale, tekst Radenko Mitrović, aranžman Branislav Glušac dok je za video produkciju bio zadužen “Toxic”.

ekskluziva.ba/nemazabranjenih.rs

Pratite nas na društvenim mrežama!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Survivor?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs na YouTube.com

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...