I Miloš Teodosić završio na festivalu u Inđiji! FOTO

U subotu uveče održano je prvo veče festivala „Summer Sound“ u Inđiji, a za sjajnu atmosferu pobrinuli su se Nataša Bekvalac, Aleksandra Živojinović i njen dever Stefan Živojinović koji je nastupio prvi i otvorio prvo festivalsko veče. Publika ga je u transu pratila, i nećemo preterati ukoliko kažemo da je zapalio sve prisutne.

Nataša i Aleksandra čiji nastupi su usledili dolili su ulje na vatru i učinile veče nezaboravnim.

Nataša još nosi Lukin prsten:

Prisutni su primetili da se na ruci pop zvezde još uvek nalazi prsten koji je nosila dok je bila u braku sa nasilnikom Lukom Lazukićem, a prvo rošište sudskog procesa koji vodi protiv njega, Nataša ima već u ponedeljak.

Teo bodrio kumu:

U publici se tokom nastupa Aleksandre Živojinović, i to u društvu njenog supruga Filipa, našao i njihov venčani kum košarkaš Teodosić. Slavni Teo je uživao u Aleksandrinom nastupu, a vidno raspložen, zadržao se na festivalu i tokom nastupa ostalih učesnika.

Lukas i Lexington večeras spremaju potop:

Tokom druge festivalske večeri u Inđiji će izmežu ostalih nastupiti Aca Lukas i Legington bend, a kako pevač i poznati muzičari tvrde, biće ovo veče koje će Inđija prepričavati!

-Spremili smo sjajan repertoar i večeras ćemo napraviti potop, naravno ne u pravom smislu, kažu momci iz grupe Lexington koji su za večeras pripremili jedinstven repertoar.

Autor: Promo Summer Sound

Foto: Damir Dervišagić

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x