Nadica: Kome će Sloba da pomogne? Pa mi smo njemu pomagale!

Nadica Zeljković kaže da joj je drago što pevač voli njenu ćerku i što bi voleo da mu se vrati, ali da ona misli da je dobio i previše šansi.

Majka Kristine Kockar Nadica Zeljković za “Scenu”, magazin koji izlazi četvrtkom uz “Blic”, otkrila je da je zadovoljna naslednicinom odlukom da se razvede, pa poručila da taj brak treba da se okonča hteo to Slobodan ili ne.

Naime, Nadicu nije iznenadila informacija da, iako je Kristina već potpisala brakorazvodnu parnicu, njen još uvek aktuelni suprug Sloba Radanović to nije učinio te da ima tajni plan za pomirenje.

– On ne zna da li će da potpiše? Ne znate vi moju Kristinu kad zacrta nešto. Nije ljudski da se oni ne razvedu sad, volela ga ili ne. On hoće da popriča sa Kijom, ali ono svoje isto, eto on je tu da joj pomogne, uz nju je. Ma ja ceo grad znam, kome će on da pomogne? Pa mi smo njemu pomagale. On sad i pare Kijine od nagrade ne traži jer kaže da je jako dobar čovek, pa se sad eto tako pere. Dokazuje se ljudima, ma on je takav – poručila je za “Scenu”, magazin koji izlazi četvrtkom uz “Blic”, majka pobednice “Zadruge”.

– Neka Slobodan nju voli, meni se baš sviđa što je voli. Nemam ja ništa protiv, ali ono što je uradio tamo… Ja sam jako ogorčena bila na Kristinu u smislu dokle više mu daje šansu. Dokle više ga pušta?! Ona je kasnije i sama to objasnila, da je uradila to da vidi dokle on može. Meni je bilo teško. Razmišljala sam jesam li se ja to okotila pa rodila Žutu (pas iz rijalitija) da trči za Slobom, ili sam rodila kraljicu moju. Razmišljala sam šta se to desilo. Ljubav je ljubav, volela ga je pa šta sad da se radi. Ne može ni ona da pređe, vidi se da ne može. Mislim da je shvatila konačno – kaže Nadica.

Kada smo upitali Nadicu da li je u kontaktu sa Slobinom majkom Draginjom, ili pak sa Luninom majkom Anabelom, ona je izjavila da se tokom “Zadruge” u obe jako razočarala.

– Svi se čude kako sam se suzdržavala da ne kažem svašta o njemu. Ma on me nije interesovao, samo sam razmišljala da moje dete dođe sebi i da bude dobro. Nisam htela da se bavim njim. Dok njegova majka moje dete toliko mrzi da ne stigne da voli svoje. Jako sam se razočarala u te majke, u Draginju a onda i Anabelu kad joj je tapšala. Pa one oženjenog čoveka žene. Gde su one otišle, negde su zalutale i izgubile se. Nisu mogle da se snađu kako treba. To je to kad se ide planski, a ne ljudski. Naravno da se izjalovi pola stvari. Neka Slobodana sa srećom mu sve, hvala mu i na ovome, samo da prestane da boli moje dete. Nadam se da će prestati brzo, mora – u dahu kaže Zeljkovićeva.

Kijina majka nam je poručila i da od Slobodana nema nikakva očekivanja:

– On je jako dobar čovek, nije on mene uvredio, on mi je zabio nož u leđa i boli me dok ga vadim, toliko boli. Ko što mi Kija kaže: “Mama boli me unutra, to je fizička bol”. Srce boli, ne može to samo tako da prođe.

Izvor: Blic

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

One Reply to “Nadica: Kome će Sloba da pomogne? Pa mi smo njemu pomagale!”

  1. TRINITI

    ONE OTISLE TOLIKO DALEKO SA TOM ZENIDBEOM KAO KOD NUSICEVE ,,GOSPODJE MINISTARKE,,OZENISE OZENJENOG COVEKA,TOLIKO SU JADNE I SAD CUJEM ZELJE STARE ,,V,, OCE UNUCE MOREEEEE.PA JEL JE NEIJE SRAMOTA…DA I POMENE A KAMOLI I ZELJE DA IZRAZI SRAM JE BILO

Comments are closed.

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...