Tamara iskreno: Malo se pribojavam porođaja! FOTO

Već je poznato da je pevačica Tamara Radmilović trudna, a pošto je ona u takvom drugom stanju snimala svoje nove spotove, mi smo sa njom proverili koliko joj je sve to bilo teško i kako uopšte podnosi trudnoću.

https://www.instagram.com/p/BkC1Trzhgcp/

– Hvala Bogu, trudnoću podnosim odlično! Svakom bih poželela da ima trudnoću kao što je moja! U početku u drugom i trećem mesecu sam imala nesnosne mučnine i od kada je to prošlo, kao da nisam trudna. Sada sam u šestom mesecu i beba se već pomera tako jako da redovno osećam njene, tj njegove pokrete i malo se brže umaram nego ranije, ali i dalje redovno nastupam i treniram i nadam se da će to moci tako do osmog meseca trudnoće, a onda planiram na pauzu od pola godine. Redovno idem na kontrole i sve je u savršenom redu, samo što će bebac verovatno biti dosta krupan, jer je na svakom pregledu 30 posto veći nego što je predviđeno za tu nedelju, pa se malo pribojavam porođaja, ali neka je sve ovako do kraja kako je do sada i biću presrećna. Ugojila sam se nešto manje od šest kilograma što je po nekim propisima taman, aktivna sam, dosta se krećem, uskoro ćemo i na more tako da sam baš zadovoljna kako sve ide – rekla je Tamara za portal nemazabranjenih.rs i dodala:
– Što se tiče spotova i pesama, snimila sam pet novih pesama. Iskreno, premišljala sam se da li da to radim u toku trudnoće ili da sačekam da se porodim, ali kada sam videla kako lepo sve ide i kako lako podnosim i s obzirom na to da do skoro niko nije znao da sam trudna dok sama ne kažem, odlučila sam da ipak snimam spotove u blaženom stanju. U četvrtom mesecu trudnoće su snimljene sve pesme i tri spota će uskoro izađi, a dva smo ostavili za narednu godinu. Na snimanju spotova je sve prošlo kako treba, sem što sam posle dva snimanja, koja su trajala po 15 sati, išla ujutru direktno na ultrazvuk i pregled, što je bilo naporno, ali hvala Bogu sve je u savršenom redu i polovinom oktobra očekujemo Kristijana Marijanovića da se rodi.
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je spot za pesmu „Neodoljiv neumoljiv“ snimila dok je bila u drugom stanju, pa smo upitali Tamaru da li se ona vodila njenim primerom.
– Što se tiče tih poznatih zvezda, nije samo Ceca snimala u drugom stanju, snimale su i Ana Nikolić, Nikolija, Bijonse, ne znam ima ih još pa kad mogu sve one mogu i ja. Šalim se, ne bih se forsirala nikad niti radila nešto što mi ne prija, jer su mi trenutno moje stanje i beba najvažniji, ali kad mi već prija aktivan život, onda se ponašam u skladu sa time – navela je Tamara.
Inače, tri spota koja će uskoro predstaviti su za pesme „Tihi ubica“, „Mala voli život“ i „Dolari“, a naredne godine će predstaviti i za preostala dva za pesme „Mumija“ i „Mila majko“.
Da podsetimo, Tamara se nedavno udala. Njen suprug je Bojan Marjanović, a kao što je Tamara pomenula, njih dvoje su već odlučili da sinu kojeg pevačica nosi daju ime Kristijan.
Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x