Nikolija spojila ljute rivalke iz Zadruge!

Nikolija napravila nezaboravnu žurku i okupila stare „cimere“. RNB zvezda Nikolija Jovanović nastupila je na popularnom beogradskom splavu FREESTYLER i napravila pometnju u pravom smislu te reči. Nastup poznate pevačice ispratilo je na stotine njenih najvatrenijih fanova, a kako se sve odigralo na najurbanijem beogradskom mestu za izlaske, tako su se urbanizovali i „zadrugari“, učesnici nedavno završenog rijaliti šoua.

Posebno je bilo interesantno što su se na istom mestu našle i Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora s jedne strane, a Marija Ana Smiljanić s druge. Poznato je da su ove dve strane imale žestoke sukobe na imanju u Šimanovcima, ali izgleda da su te sukobe ostavile iza sebe.

Provokativne odevne kombinacije, sjajna atmosfera i odlična enerija koja je vladala na splavu to veče više su nego dovoljno dobri razlozi da se nastup RNB zvezde ponovi, a da li je to i realno, s obzirom na gust raspored koji ima tokom leta, ostaje da se vidi. Sledi još jedan zanimljiv vikend na popularnom splavu, a brojne poznate ličnosti već su rezervisale mesta na najboljem beogradskom noćnom klubu na vodi.

Više fotografija pogledajte ispod…

Foto: Freestyler

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x