Luna poručila: Sram da vas bude! VIDEO

Već nekoliko dana veliku aferu je izazvala fotografija na kojoj navodno Gagi Đogani rukama aludira na zastavu Albanije. Ispostavilo se da to nije bilo tako kako su pojedini na društvenim mrežama predstavili već je zapravio bio kadar iz snimka na kojem Gagi pleše.

Nakon svega, oglasila se i Luna Đogani, Gagijeva ćerka i bivša zadrugarka, koja je na „Instagramu“ poručila:

– Čovek je samo igrao, a vi ste od toga napravili problem. Sram da vas bude! Kakav smo mi narod?

Previous Article
Next Article

3 Replies to “Luna poručila: Sram da vas bude! VIDEO”

  1. biber

    Ostavite vise te ljude na miru… Napadate coveka bez razloga… Ovo nema nikakve veze sa zastavom velike albanije.. A vi koji to tako vidite ste ili coravi ili gl…..

  2. Biber

    Nemam reci koliko su ljudi pokvareni i to iz duse.. vec satima diskusejem sa njima i na svaki nacin ptobao da im objasnim da je pogresno to sto vredjaju i psuju Lunu i slobinu majku.. probao sam da da ih vredjam i osujem isto kao sto su oni to radili luni i gospodji draginji.. Malo njih svaka im cast koji su me podrzali.. i na kraju me iskljucili.. ja stvarno nemam reci za ovo.. odakle toliko mrznje prema ljudima koje u zivotu nisi sreo.. da bog da sve sto oni drugoma misli njima se vratilo..

  3. Teodora

    Prljava kampanja koju vode od samog početka navodna kuma Vanja Ibrahimović uz pomoć nekih novinara na čelu sa Darkom dostigla je vrhunac ovom montažom! Pratim rijaliti programe od samog početka ali nešto prljavije nisam videla. Ovo podleže krivičnom zakonu i treba da se policija a i javnost pozabave akterima!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x