Gagi prozvao Velikog Šefa: Uzvezdio si osobu koja je igrala uz punu podršku produkcije!

Željko Mitrović je juče dobio priznanja iz sveta za svoj projekat rijaliti „Zadruga“. Mnogi bivši zadrugari su mu čestitali, međutim, Gagi Đogani, otac Lune Đogani, i nije imao baš tako lepo mišljenje o vlasniku „Pinka“ i onome što je doživela njegova naslednica.

– Gospodine Mitroviću, sve čestitke za uspeh tvog velikog projekta „Zadruga“. Za osnovnu zamisao, scenu i sve što uz to ide, sve čestitke tebi i Milici. I ako je ovo nagrada za to, zaista si je zaslužio! Međutim, ako je ovo nagrada za držanje gledanosti – tvoja zasluga je jedino u tome što si uveo Kiju. Jer, priznaćeš, Luna i Sloba su te nadmašili u „kreativnosti“. Sloba jer se odlučio na javnu prevaru, a pre svega Luna, koju nije bilo sramota da ustane i kaže da je zaljubljena. Naravno, svi dobro znamo da je na Luninom mestu bila neka manje poznata devojka, od čitave halabuke ne bi bilo ništa! Vidim svi ti čestitaju, i zaslužio si to! Prosto se utrkuju ko će brže, lepše, dublje! A ti? Kako si ti čestitao nosiocima tog rijalitija? Tako što si uzvezdio osobu koja je igrala igru uz punu podršku produkcije (koja je čak morala da je vraća na pravi put kada „zaluta“ i da briše za njom tragove). Tako što si omogućio karijeru dečku koji je već trebalo da je ima, jer je već par godina u vašem „jatu“. I tako što si onu koja je možda najzaslužnija za sve ovo, pozvao u izdvojenu prostoriju i tu joj čestitao, oduzevši joj toliko honorara da možeš da isplatiš i polovinu pobednika sledeće „Zadruge“! Je li ti to deliš ljude po nacionalnoj osnovi ili po stepenu varanja u braku? Ako je ovo drugo, onda si u pravu: Moje dete nikog nije prevarilo, i nije joj mesto za stolom gde ste Milica i ti čestitali „bračnom paru“. Na kraju, ovaj rijaliti nas je naučio mnogo čemu. Pre svega, da se baš isplati da te ostavi muž. Ali baš! Što javnije to bolje! A meni je „Zadruga“ pokazala da sam dobar roditelj (zajedno sa Anabelom) jer sam odgajio osobu koja ide srcem i koja je iskrena do kraja. Dobro, moram malo da poradim na naivnosti. Eto, održao sam i pokaznu vežbu čestitanja pobednici, iako znam za sve njene uvrede upućene na račun mene i moje porodice! To vam je poklon od mene, da znate za ubuduće! – poručio je Gagi na „Instagramu“.

Interesantno je da je Lunin tata nekoliko sati kasnije ovu objavu obrisao sa svog profila na društvenoj mreži.

Previous Article
Next Article

2 Replies to “Gagi prozvao Velikog Šefa: Uzvezdio si osobu koja je igrala uz punu podršku produkcije!”

  1. Ok

    Pristrasnost se i dalje nastavlja, u emisijama Pinka, čitava jedna je snimljena da pomiri „bračni“ par, sa voditeljkom na čelu, selekcijom poziva, ne objavljivanje poruka na portalima koji su podrška Luni, bombastične naslovi koji pljuju Lunu, odabir zadrugara koji ružno pričaju o njoj. I odabir samo ružnih klipova iz zadruge… Željko Mitroviću, treba li još? Nikad više Zadruga!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x