Ana: Da je moj muž kao Sloba morala bih da ubijem i njega i ljubavnicu!

Stareleta Ana Korać je za dnevni list „Alo!“ prokomentarisala neke najinteresantnije teme koje se vezuju za njeno ime i učestvovanje u rijalitiju „Zadruga“.

Ona je istakla da bi, da je udata, svog supruga ubila kada bi bio kao Sloba Radanović, a otkrila nam je i da nije prepoznala supruga Anabele Atijas, Andreja, kada joj se udvarao na finalnoj večeri „Zadruge“.

– Privikavam se na spoljašnji svet i mnogo mi je teško da se uhodam sa okolinom, da shvatim da konačno mogu da vidim svoje prijatelje. Još sređujem sve te silne utiske. Ušla sam da razbijem neke predrasude o sebi i u tome sam uspela. Sreću me bake, deke, mame i deca i čestitaju mi. Ostvarila sam cilj i sada svi vide ko sam zapravo ja – kaže Ana, koja se osvrnula i na ljubavni trougao Kija-Luna-Sloba:

– Nikada nisam bila sa oženjenim muškarcem, niti bih mogla da se nosim s tim. Da je moj muž kao Sloba, morala bih da ga ubijem! I njega i njegovu ljubavnicu. Ne bih ja to zaista mogla da gledam i da prihvatim da neko moj ide kod druge u krevet i pored nje spava – kaže Ana i priznaje da i te kako zna da iskoristi muškarce.

– U poslednje vreme ne mogu da se zaljubim i mnogo mi je veliki problem to što su mi muškarci dosadni i što nemam vremena za ljubavni život. Imala sam jednu veliku ljubav, iz te veze sam izašla povređena i od tada se nisam ni za koga vezala. Umem da budem i fatalna po muškarce i nije mi strano da ih iskorišćavam po svojim potrebama. Malo se poigram sa njima, pa napravim pauzu i tako ukrug. Nije to ništa strašno – kaže Ana uz smeh i dodaje da je fatalna bila i po Andreja, supruga Anabele Atijas.

– Joj, istina je da mi je na jednoj žurki prišao Andrej da mi nešto kaže, ali nisam ga prepoznala. Tačnije, mislila sam da je to neki moj fan. Ispostavilo se kasnije da je Anabelin suprug. OK je dečko i to što me je gledao ne smatram lošim. To je sve normalno – kaže Ana za „Alo!“.

Iako je njenoj najboljoj drugarici Soraji Vučelić zabranjen ulazak u Srbiju zbog povezanosti sa kriminalnim miljeom, Ana kaže to nije uticalo na njihov odnos.
– Upoznata sam, naravno, sa svim što se desilo i kažem vam – napravili su od komarca magarca. Soraja je i dalje moja najbolja drugarica i ta zabrana ni po čemu nije uticala na naše prijateljstvo, niti bi ikad tako nešto mogli da nas posvađa. Previše mi nedostaje i jedva čekam da je vidim – kaže Ana Korać.

Zbog silikona misle da sam prostitutka

Nasmejana i opuštena, Ana je u redakciji „Alo!“ pričala i o tome da zna da se njeno ime povezuje s prostitucijom, s devojkama sumnjivog morala, ali je takve priče i demantovala:

– Nikakve veze sa prostitucijom nemam, mada sam čula da to pričaju o meni. To me ne dotiče i neka oni pričaju, a ja ću da uživam. Kod nas to ide ovako – čim devojka ugradi silikone – ona je ovakva i onakva. Sve te pogrdne priče nastale su upravo onda kada sam ugradila silikone. Ljudi misle da sam cela plastična, a ja sam radila samo nos i grudi. Ni na to se ne obazirem, jer znam ko sam – kaže ona.

Izvor: Alo!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x