Tamara odgovorila Kiji: Od atributa si pokazala muža, dečka i WC švalera!

– Do sad su se stvari davale deci bez roditelja a ne zenama bez muževa koliko znam opus humanitarnog rada. I dalje nisam skontala dal se hvalila ili žalila tom haljinom jer joj je stajala kao da je ukrala iz secon handa. Maco, za Cecine haljine ti trebaju i fizički, a i rekla bih psihički atributi. Možda bi bilo bolje da si nosila matursku haljinu Ane Sević. Ovoliko vešta u prevari nije bila ni pokojna Dafina Milanović – prozvala je Tamara Đurić pre nekoliko dana Kristinu Kockar.

U izjavi za dnevni list „Alo!“, Kija je odgovorila na ove prozivke:

– Nisam videla matursku haljinu Ane Sević i ne znam kakva je. Što se tiče atributa, naravno da ih nemam kao Ceca, ja sam Kija i imam svoje atribute. Nemam u planu da se dorađujem, imam veće grudi i uvek ih skrivam. Pre nego što sam letela, stavila sam hijaluron u usta i sada je to isparilo. Neću stavljati silikone u zadnjicu kao neke, eventualno bih nakon porođaja stavila silikone u grudi.

Međutim, tu se rat ne nastavlja i Kija je izazvala reakciju druge strane.

– Nisi ti letela devojko, nego si prodavala sendviče u avionu. Sad „letiš“, ali pazi se sletanja uvek je to opasnije. Neki smo ostali bez silikona, a neki ste ostali bez muža, neki greškom lekara, a neki sopstvenim nedostacima i greškama. Od sad ću te zvati Dafina jer ćeš morati da bežiš od sadašnjih fanova kad provale koja je to prevara. Ali, nema veze, moćićeš da pevaš i pevaš u vozu na relaciji Bar-Kolari dok nosiš sendviče sa parizerom… A od atributa si pokazala muža, dečka i WC švalera, tj. Slobu, Andriju i Filipa i, slažem se, pravi su ti atributi i prirodni sve smo ih videli nisu silikonski momci – poručila je Tamara.

Izvor: Alo!

Previous Article
Next Article

One Reply to “Tamara odgovorila Kiji: Od atributa si pokazala muža, dečka i WC švalera!”

  1. Aleksandra

    A nisi se ni ti proslavila sestro, da ti nije pukao taj silikon u guzici ne bi se ni znalo za tebe. Sad si ljubomorna na tudju slavu… Drzi se Makarone i gledaj svoja posla

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x