SPOJ PESME I PLESA: Udružili se Saška i Ivan! VIDEO

Spoj pesme i plesa dogodio se na numeri “Dare to dance” (Usudi se da igraš) koju je snimila jedna od naših najboljih mladih pevačica Saška Janks u saradnji sa najpoznatijim domaćim koreografom Ivanom Mileusnićem i ovo je prva vrsta te saradnje na ovim ovim prostorima. Pesma je napravljena za sve koji obožavaju da đuskaju, vole odličnu muziku i dobru energiju. Ovaj singl imao je svečanu premijeru i čast da otvori “Državno prvenstvo u latinoameričkim plesovima” početkom juna ove godine u Belexpo centru, spektakl koji je održan pred nekoliko stotina ljudi i koji se prenosio uživo na nacionalnoj televiziji.

Poznato je da je pevačica i kantautor te većinu svojih pesama piše sama, a ovu je napisala zajedno sa Markom Nikolićem, tekst potpisuju još i Ivan Mileusnić i Filip Jonathan. Rađena je u „Nick Mark“ studiju u Beču.

Isti autorski duo (Saška i Marko) se posle fenomenalnog uspeha i visokog drugog mesta na ovogodišnjoj „Beoviziji“ sa singlom „Pesma za tebe“, vratio bržim ritmovima koje Saška jedva čeka da izda posle niza sjajnih balada.

S obzirom na to da pesma „Dare to dance“ postaje i zvanična himna plesača i istoimenog plesnog kluba, uskoro se očekuje i spot u kome će akcenat biti na plesu svih generacija! Muzika i ples nemaju granice, ali pošto klub sarađuje sa plesnim šampionima sveta, i pevačica već nekoliko godina gradi karijeru i van granica naše zemlje, Ivan i Saška su se složili da pesma bude otpevana na engleskom jeziku. Dok čekamo da se završi spot, pogledajte zvanični Lyric Video na Saškinom jutjub​ kanalu.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x