Jadranka: Milica Todorović i ja smo bile šikanirane u Grandu!

Pevačica Jadranka Barjaktarović tvrdi da je već dve godine zabranjena na televiziji “Grand produkcije”, te da je ne zovu u emisije niti emituju njene pesme na svom kanalu otkako je prešla u “City rekords”.

Iako je do sada ćutala o svemu što joj se dešavalo tokom deset godina u matičnoj kući, u koju je kao “Zvezda Granda” ušla 2005.godine, ona je prvi put otvorila dušu za Srpski telegraf i ispričala kako je sasvim slučajno saznala za zabranu.

-Ja sam samo otišla na Pink, gde mislim da mi bolje. Kada je moj ugovor u Grandu istekao, nisam se osećala lepo u svom tom sistemu koji tamo funkcioniše. Neki pevači su nepravedno postavljeni na zadnje mesto u “Grandu”. Oni pošteni su uvek u zapećku. Za deset godina mi nisu dali prostor, loše sam se osećala.

– Nisam imala nastupe, morala sam sama da ih tražim. Ni Milica Todorović nije imala prostor koji zaslužuje dok joj se nisu desile “Tri čaše”. I ona je bila šikanirana i bačena u drugi plan iako je bila pobednica “Zvezda Granda”. Grand mi nikad nije dao ni jedno priznanje. Ja sam emisiju “Narod pita” dobila posle deset godina karijere i to samo da uđem u emisiju i izađem iz nje. Moj potez da napustim “Grand” i Popovića bio je jako hrabar – kaže pevačica i ističe da je tada usledio šok.

– Oni su mena zabranili preko noći. Čim je 2016. godine izašla moja reklama na Pinku, na “Grandu” mi je udarena zabrana. Zvanično sam saznala da sam zabranjena kada je trebalo da odem na snimanje kod Gorana Čomora u “Grand koktel”. Na dan snimanja pozvao me je Čomor i reko mi da mora da mi otkaže emisiju jer sam zvanično zabranjena u Grand produkciji. Ne znam čime sam to zaslužila, samo sam otišla gde mi je bolje. Nakon toga me niko nije zvao niti sam ja njih zvala.

– Evo već dve godine sam zabranjena na Grand televiziji. Nije mi žao, smatram da nisam pogrešila. Na početku moje karijere prihvaćena sam i pokalazala sam se u pravom svetlu. Radila sam na svim splavovima i klubovima po Beogradu. Radila sam prvih četiri-pet godina stalno, a čelnici “Granda” su mi to preko noći zabranili jer ostali nisu bili traženi kao ja. Naravno, ja sam njihovu odluku ispoštovala, ali volela bih da se vratim i radim kao nekada u Beogradu. Danas su svi malo plaćeni, ja imam svoju cenu i svoj bend, radim sve, od rođenja do krštenja. Mene vole ljudi jer ne radim prosto i jeftino. Najviše u Crnoj Gori, a i kod nas u inostranstvu. Publika je svuda ista, a meni su se vrata otvorila u Crnoj Gori zbog moje pesme – zaključuje Barjaktarevićeva.

Izvor: Srpski Telegraf

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...