Uvredili Kiju, pa izazvali burne reakcije fanova!

Sloba Radanović je sinoć imao prvi nastup otkad je napustio „Zadrugu“ i to u klubu „Scena“ u Švajcarskoj. Uoči samog nastupa, na društvenim mrežama su mogle da se pročitaju brojne negativne reakcije na račun ovog pevača, motivisane pre svega njegovim učešćem u pomenutom rijalitiju i sukobom koji je imao sa svojom zakonitom suprugom Kristinom Kockar.

https://www.instagram.com/p/BkVUSIejaQP/

– Bolje bi vam bilo da ste Kiju pozvali samo da bude vaš gost – stoji u jednom od komentara ispod najave Slobinog nastupa na stranici ovog kluba na „Instagramu“.

– Pozvaćemo ako se posveti muzici, jer mi dovodimo muzičare, a ne rijaliti cirkuzante – odgovorio je administrator stranice ovog kluba.

Upravo je ovaj komentar izazvao žučnu raspravu i lavine komentara na račun kluba.

– Apropo komentara sramnog i JAVNOG da vi dovodite “samo pjevače” a ne “rijaliti cirkuzante”: U tom “rijaliti cirkusu” su učestvovali najviše baš pjevači: Nada, Sara, Tea, Era, Lepa, Zorica, Era, Cakana, Viktorija, Tanja, Katarine obe, Topalko, Ivan, Milić itd Tako da Admine i vlasniče vrjeđajući rijaliti učesnike vrjeđaš i SVE njih. A poseban problem u toj gluposti napisanoj i bespotrebnoj uvredi, ignorišete činjenice da je 9 mj ovo Govedo seljačko prostačko ležalo ko trut i kecalo po kokošinjcu Anabelinu kćer a najmanje BILO PJEVAČ, nije se ponašao se kao javna ličnost, vjeđao je ovu istu publiku najgore, nabijao narod na k..c itd itd. Njegova supruga naprotiv je bila NAJZABAVNIJA, najviše i najbolje igrala, ostvarila pobjede u takmičenju u pjevanju i PJEVALA inače non stop. Tako da je ovo što ste napusali vrlo uvrjedljivo za SVE UČEDNIKA RIJALITIJA, maliciozno i NE PROFESIONALNO. Dzaba Krkanu što ima glas i što je pjevač Njegova žena bi osmjehom, harizmom napunila deset puta veći klub. A vas treba zaobilaziti svakako, jer ovo vodi i drži očito seljački mentalitet a ne profesionalizam. London npr. takve rupe NEMAAAA!! – ovo je samo jedna od reakcija na ovaj komentar kluba.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x